Jump to content

vagosofron

Premium Members
  • Posts

    79
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About vagosofron

  • Γενέθλια 05/03/1982

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vagosofron's Achievements

  1. Καλησπέρα, παρατήρησα κολλήματα στο ρουτερ της vodafone H300s ( εμεναν αναμμένα όλα τα λαμπάκια και αναγκαστικά του έκανα επανεκίννηση με το Power button) την περίοδο που χρησιμοποιούσα το extender tp-link tl-wa850re. Το φαινόμενο συνέβαινε σχεδόν καθημερινά. Μετά από επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της vodafone, με ρωτήσανε αν χρησιμοποιώ extender tp-link και πως προκαλούν κολλήματα στο ρουτερ. Αναγκαστικά το απεγκατέστησα, παρόλα αυτα το χρειάζομαι. Χρησιμοποιεί κανείς άλλη μάρκα χωρίς προβλήματα? Αν τοποθετήσω ένα ρουτερ tp-link που έχω και να το δουλεύω ως extender, θα έχω θέμα? Δηλαδή τίθεται θέμα ασυμβατότητας της tp-link με τα ρουτερ της vodafone? Έχω 100αρα γραμμη σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το καφάο ( πιάνω 98 περίπου).
  2. Δοκίμασα και με πιο παλιά έκδοση του chrome αλλά τζίφος...
  3. Ούτε στον explorer παρατηρείται το πρόβλημα...
  4. Τις τελευταίες ημέρες παρατηρώ οτι τα ΔΙΚΑ μου βίντεο στο κανάλι μου στο youtube, δεν παίζουν στον chrome. Την ώρα που δείχνει οτι φορτώνει το βίντεο, μετά από λίγο πετάει το εξής : Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. (Αναγνωριστικό αναπαραγωγής: N4vrKEwVnKQMmzru) Όλα τα βίντεο εκτός από τα δικά μου παίζουν κανονικά. Windows 10 pro 21H2. Απεγκατέστησα τον chrome και τον εγκατέστησα ξανα, έσβησα ιστορικό κλπ, αλλά τίποτα. Επίσης, στο κινητό δεν παρατηρείται αυτο το πρόβλημα. Καμία ιδέα?
  5. vagosofron

    Από i3 8100 σε i7 9700k

    Δε με πειράζει αυτό, απλά να είμαι σίγουρος ότι θα είναι κατάλληλη... Αυτήν πχ BE QUIET! PURE ROCK SLIM
  6. vagosofron

    Από i3 8100 σε i7 9700k

    Επίσης, θα έχω θέμα με την εργοστασιακή ψύκτρα που έχει τώρα ο i3 ή να πάω σε aftermarket για τον i7? Απλά, όσον αφορά την ψύκτρα, δεν θέλω να πάρω μία και να ανακαλύψω ότι εμποδίζει τις μνήμες.
  7. Καλησπέρα, παρακάτω είναι το σύστημα μου -msi h310m pro-m2 plus-Corsair Value Select 16GB DDR4-2666MHz-i3-8100 CPU @ 3.60GHz-sapphire radeon r9 380 nitro 8gb-ssd 970 evo plus 250gb-Corsair CV Series 650WΔουλεύω αρκετά το davinci resolve για video editing και κάποιες φορές λαγκαρει.Αν πάω στον i7 9700k, θα δω σημαντική βελτίωση? Δεν θα ήθελα να ξοδέψω περισσότερα απο τα 270€ περίπου που τον βρίσκω.
  8. Θα μπεί πιο κοντα στην κάμερα παρά στο ρούτερ. Ελπίζω να δουλέψει. Δεν μπορώ να βρω και κανένα δανεικό να δω αν όντως θα λειτουργήσει.
  9. Καλησπέρα, για να μην δημιουργήσω νέο θέμα, ρωτάω εδώ. Εχω το ρουτερ στο σαλόνι, το οποίο δεν μεταφέρεται αλλού λόγω απευθείας σύνδεσης του με καλώδιο του δικτύου το οποίο έρχεται από έξω, γιατί οι πρίζες του σπιτιού ειχαν θέμα. Το πρόβλημά μου είναι ότι εγκατέστησα μια κάμερα ip ( yi home) στην άλλη άκρη του σπιτιού εξωτερικά και έχει άθλιο σήμα. Πότε πιάνει το σήμα και πότε το χάνει. Το σπίτι είναι 100τμ, για να καταλάβετε στο περίπου την απόσταση της κάμερας απο το ρουτερ. Με ενα ασύρματο wifi extender θα κάνω δουλειά; Αυτα που κουμπωνουν στην πρίζα του ρεύματος. Το ρουτερ μου είναι ένα speedport endry 2i.
  10. Bacardaki+cola+χυμο λεμονακι.....παραλλαγη με cuba libre...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.