Jump to content

LevelOne

Premium Members
  • Posts

    7.951
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    15

About LevelOne

  • Γενέθλια 08/10/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ταύρος
  • Επάγγελμα
    ΙΤ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LevelOne's Achievements

  1. LevelOne

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Πίτσα για πρωϊνο, μεσημεριανό, δεκατιανό, ενδιάμεσο, παράμεσο, δείπνο, τρείπνο και επι τα αυτά. Επιβεβαιώνω ολες τις ασχημονίες του Αυτού 1-0 και συμπληρώνω οτι το πραγματικό σκόρ Αυτός - Πίτσα είναι > 9000. Καλημέρα, πεινάω.
  2. LevelOne

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Δεν φταίω εγω, προκλήθηκα
  3. Πάει το μώβ. Πωλήθηκε. Απο οτι βλέπω η αντλία ειναι ελαφρώς ρυθμιζόμενη, δοκίμασε να την ρίξεις μεσω της μητρικής λίγο. Οταν λέω ασυμβατότητα δεν εννοώ με το socket, εννοώ με άλλα μέρη του κυκλώματος. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει θεωρητικά γαμάτα μπλόκ να χαντακώνονται απο ενα επίσης θεωρητικά καλύτερο ψυγείο. Είναι μια γενικότερη χημεία.
  4. LevelOne

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Μπαρδόν;
  5. Εμένα μου κάνει για θέμα (συμβατότητας ?) με το μπλόκ. Επίσης αν η αντλία είναι ρυθμιζόμενη, δοκιμασε να την ρίξεις στα 200-250 λιτρα/ωρα. More is not always better.
  6. LevelOne

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Καλησπέρα.
  7. Αυτού το είδους τα τηλεχειριστήρια δεν εκπέμπουν υπέρυθρες οπως τα τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης πχ. Δεν υπάρχει τρόπος να αντιγράψεις και να αναπαράγεις μια τέτοια συχνότητα (συνήθως παίζουν απο 300-400MHz). Το πιο σίγουρο ειναι σε κάποιον κλειδαρά με εξειδίκευση στο αντικείμενο και αφου πρώτα αποδείξεις οτι πρόκειται για δικη σου κατοικία (για λόγους ασφαλείας). Κόστος γυρω στα 40-50€ το remote μαζι με τον προγραμματισμό. Κατα προσέγγιση πάντα.
  8. Για να λές DMA/IRQ υποθέτω εχεις κάποιον παλιό υπολογιστή. Στην οποία περίπτωση το πρόβλημα με τους εν λόγω πόρους μπορεί να σου εμφανιστεί ανεξάρτητα απο συσκευές. Αυτο στο λέω γιατι ο υπολογιστής ειναι device-agnostic. Απο την στιγμή που το λειτουργικό έχει το κατάλληλο management για πολλαπλές συσκευές ήχου, τον υπολογιστή δεν τον ενδιαφέρει ουτε το πόσες, ουτε το τί κάρτες είναι. Για να σου απαντήσω, δεν βλέπω λόγο γιατι το μηχάνημα σου να μην μπορέσει να δουλέψει 3-4-5 κάρτες ήχου αν μπορέσεις να διαχειριστείς τους πόρους. Ενδέχεται να χρειαστει να το κάνεις χειροκίνητα αλλα δεν ειναι αποτρεπτικό, ούτε αδύνατο.
  9. LevelOne

    RX 480 RMA από e-gate

    Οχι, αλλα μάλλον απο τύχη δεν ήταν αυτός.
  10. LevelOne

    RX 480 RMA από e-gate

    Το κάρμα σου; Εχει τύχει σε φίλο μου, ο οποίος btw, ηταν γκαντεμόσαυρος του κερατά. Το κατάστημα απλά του αντικατέστησε την κάρτα αντικατάστασης. Αυτό είναι ίσως το μονο ζημιογόνο κομμάτι για μια εταιρία, καθώς προϋποθέτει την υπαρξη υλικού το οποίο προφανώς ειναι εκτός σύμβασης με τον κατασκευαστή (δες το σαν τα αυτοκίνητα αντικατάστασης που πρακτικά είναι χρεωμένα στο συνεργειο).
  11. LevelOne

    Intel i7 σε chipset H110

    Ας πούμε οτι δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Δεν είναι τόσο το οτι θα φρενάρεις τον i7 όσο οτι θα περιορίσεις την λειτουργικότητα του μηχανήματος σου. Το Η110 απο μνήμης εχει 6 PCIe lanes, καμία δυνατότητα για overclocking (που το skylake ανεβαινει ακομα και να το στραβοκοιτάξεις), πολυ περιορισμένη ή και καθόλου συμβατότητα με M.2 SSD's, το κυριότερο ενα DIMM ανα κανάλι μνήμης και γενικότερα ειναι πετσοκομμένο. Αφου σκέφτεσαι την λύση του i7 ο οποίος οικονομικά δεν είναι και οτι πιο φτηνό, καλύτερο θα ήταν να το ζευγαρώσεις με ενα Η170 ή ακόμα καλύτερα με ενα Z chipset. Γενικότερα μίξεις του τύπου τουμπανο Χ με entry level Υ δεν δουλεύουν ποτέ όπως θα έπρεπε. Και ενας χρυσός κανόνας που θα πρέπει να τον έχεις πάντα στο μυαλό σου οταν ψάχνεις για hardware, οτι ο υπολογιστής σου θα ειναι τοσο γρήγορος οσο το πιο αργό του υποσύστημα.
  12. LevelOne

    Προβληματάκι με την οθονίτσα q-code της Asus

    Οι πιθανότητες να είναι ψυχρή κόλληση στην μεριά της μητρικής ειναι απειροελάχιστες και αυτό επειδή το QC των καλών εταιριών motherboards περιλαμβάνουν σοβαρό έλεγχο στο σταδιο του wave soldering. Αυτο που δέν μπορούν να ελέγξουν και ειναι και το πιο πιθανόν να έχει κάνει κακάκια επάνω του είναι το ίδιο το εξάρτημα. Τα 7 segment displays εχουν εσωτερικές ενώσεις (δες το σαν ενα array) το οποίο ελέγχεται απο εναν controller. Οπότε είτε ο ελεγκτής του 7 segment είτε το ίδιο μάλλον εχουν θέμα. Η πιο εύκολη λύση εγκυκλοπαιδικά και μόνο θα ήταν να έβρισκες ενα ίδιο η παρεμφερές (το 95% των 7 segments εχουν ιδιο array designation) και να το κολλήσεις προσωρινα παράλληλα με το υπάρχον απο κάτω (απλα θα ειναι inverted τα καλώδια) και δες αν δουλεύει. Αν δουλεύει τοτε η ζημιά ειναι στο ιδιο το panel αλλιώς ειναι στον controller.
  13. LevelOne

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Είναι αυτό που λένε οι φίλοι μας εις την Γηραιά Αλβιόνα, easing myself in. Εμείς το λέμε αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.