Jump to content

Infotech

Premium Members
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

About Infotech

 • Rank
  Registered User
 • Birthday 06/09/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Εύχομαι κάλη χρονιά σε όλους με υγεία και αισιοδοξία!
 2. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Να έχουμε καλές γιορτές και πάνω απ' όλα υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο εύχομαι!
 3. Γειά σου φίλε μου, μπορείς να μου δώσεις αυτά τα δύο routers αν δεν τα έχεις υποσχεθεί κάπου αλλού;
 4. Την εικόνα από τις κάμερες τις βλέπεις με εφαρμογή μέσω του καταγραφικού σου ή με εφαρμογή κατευθείαν στην κάμερα; - Αν τις βλέπεις με εφαρμογή μέσω του καταγραφικού σου, τότε φταίει το καταγραφικό σου που έχει μικρό επεξεργαστή και καθυστερεί να κάνει re-encode το stream από την κάμερα στο ίδιο και έπειτα να στο κάνει stream. - Αν τις βλέπεις με εφαρμογή κατευθείαν στην κάμερα τότε φταίει το router σου που δεν έχει δυνατό επεξεργαστή να σου κάνει ποιοτικό stream από 8 συσκευές. - Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να ευθύνεται και η ίδια σου η κάμερα η οποία αργεί να stream
 5. Χαιρετώ, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω στην δουλειά μου. Έχουμε ένα Elastix το οποίο δουλεύει εκεί από πριν πάω εγώ. Πρόσφατα η Vodafone έφερε οπτική ίνα για να πάρουμε 20 γραμμές SIP Trunk. Σε παλαιότερες συνομιλίες μαζί τους τους είχα ενημερώσει τι κέντρο έχουμε και με διαβεβαίωσαν ότι θα μου στείλουν τις κατάλληλες πληροφορίες για να προγραμματίσω τα SIP Trunk κανάλια. Εγώ περίμενα ότι θα μου στείλουν κάτι σχετικό με το GUI του Elastix ή έστω σε GUI FreePBX μιας και έχουμε και τα δύο interfaces. Αντ'αυτού μου έστειλαν ένα δείγμα σε asterisk το οποίο μου φαίνεται π
 6. Καλημέρα, αν δεν έχει δοθεί το Bluetooth με τα ακουστικά θα το ήθελα παρα πολύ!
 7. Κάθετα δεν γίνεται ... ή παράλληλα ή σειριακά
 8. Πραγματικά έχει πάρα πολύ καλή κατασκευή. Και τα πλαστικά του μέρη αλλά και τα μεταλλικά είναι φινιρισμένα με πολύ προσοχή και σίγουρα από το μάτι και την υφή μόνο καταλαβαίνεις την ποιότητα του υλικού. Η πλακέτα φαίνεται αρκετά ποιοτική επίσης και προσεγμένη. Ο δίσκος κατα την εισαγωγή του μπαίνει με τέτοιο τρόπο που ο κατασκευαστής έχει φροντίσει ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να βάλεις στραβά τον δίσκο. Σε καθοδηγεί από μόνη της η κατασκευή. Αυτά όσον αφορά το κατασκευαστικό μέρος. Για την ώρα δεν μπορώ να το λειτουργήσω λόγω έλλειψης SATA υποδοχών στο PC μου, ελπίζω σύντομα να ανακαλύψω και
 9. Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν από τους χαρίζοντες στους διοργανωτές και τέλος στα λιθαράκια που βάλαμε όλοι οι συμμετέχοντες!! Βασικά περίμενα να μαζεύαμε κάνα πεντοχίλιαρο αλλά ελπίζω και αυτό το μικρό ποσό να πιάσει τόπο! Ευχαριστούμε και για τα δώρα!
 10. Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου!! Να'μαστε όλοι καλά!
 11. Πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Πρώτα απ' όλα στον Ζάχο @jax7480 και στον Ανέστη @junior-21- που χάρις την δωρεά τους ξεκινάει αυτή η κίνηση και εννοείται στο αγαπημένο μας τεχνολογικό forum που την στεγάζει και την οργανώνει! Ότι αξία και να έχει η κάθε κατάθεση από εμάς και όση αξία και να έχουν τα δώρα τίποτα δεν συγκρίνεται με την αξία της ανθρώπινης ψυχής, της αξιοπρέπειας και του ανώτατου ιδανικού της φιλανθρωπίας! και πάλι μπράβο σε όλους!!
 12. Καλό μήνα! Επειδή έχουμε έναν πτυχιούχο τρελό στην πολυκατοικία και πετάει τα γράμματα, τους λογαριασμούς και τα ειδοποιητήρια παίζει να έχω κάποια ενημέρωση για το άν έχει σταλεί το δικό μου για να έχω το νού μου; Ο τύπος είναι δύναμη σας λέω, πριν από λίγους μήνες έκοψε σωλήνες νερού και καλώδια RF στον φωταγωγό γιατί έτσι του είπαν από την ΕΥΔΑΠ είπε!!
 13. Γιούπι!! Ευχαριστώ πάρα πολύ το TheLAB για το δωράκι! Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες και όλους τους συμφορουμίτες καθώς και σε όλο τον κόσμο. Το νέο έτος να δώσει σε όλο τον κόσμο τα πολυτιμότερα αγαθά που λίγο πολύ όλοι έχουμε ανάγκη... υγεία και ψυχική γαλήνη!
 14. Καλές γιορτές και καλά χριστούγεννα και καλή χρονιά και χρόνια πολλά και πολύχρονοι όσοι γιαρτάζουν γιόρτασαν πρόσφατα και θα γιορτάζουν μεσ'τον μήνα αυτό αλλά και γενικά και όλα καλά και εντάξει για όλο τον κόσμο!!! ΥΓ. Εύχομαι την μέγιστη υπομονή σε όσους εργάζονται σε retail και πρέπει να ακούν καθημερινά για πολλές φορές WHAM και Mariah Carey!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.