Jump to content

james04

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About james04

  • Γενέθλια 20/01/1989

james04's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα. Έχω σπιτι μου στην αυλη μια συρωμενη ηλεκτρικη πορτα η οποία ανοιγει με τηλεκοντρολ. Ειναι αρκετων χρονων αλλα μια χαρα λειτουργική. Ωστοσο η εταιρια που την αγορασαμε δεν βγαζει πλεον τηλεκοντρολ για αυτες τις πορτες. Οποτε τωρα που μαζευτηκαμε ατομα στο σπιτι θελουμε παραπανω τηλεκοντρολ. Ακουσα πως γινετε να κανεις το κινητο τηλεκοντρολ για διαφορες συσκευες και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που ξερει....αν γινετε και τι πρεπει να κοιταξω για να το κανω. Καθε βοηθεια θα ηταν χρησιμη. Ευχαριστω...!!
  2. james04

    Αγορά καινουργιου υπολογιστή

    Καλησπερα...ειμαι και γω καινουργιος εδω και ειδα το θεμα. Δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια αλλα θα θελα να ρωτησω κατι σχετικο. Θελω να αγορασω Desktop αλλα θελω να το χτισω μονος μου. Γενικα μπορει να μου πει καποιος σε ποια site να κοιταξω καθως επισης και τι πραματα να προσεξω για ασυμβατοτητες... ευχαριστω.!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.