Jump to content

Dr_Nikiforos

Premium Members
 • Content Count

  483
 • Joined

 • Last visited

About Dr_Nikiforos

 • Rank
  Λαμπιόνι
 • Birthday 07/02/1988

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Athens
 • Steam
  dr_nikiforos

Contact Methods

 • Skype
  nikiforos.vintzilaios

Recent Profile Visitors

1,664 profile views
 1. Δυστυχώς στην προσπάθεια να δώσουν ρεαλισμό κατέστρεψαν το gameplay, γι αυτό και το game είναι κακό. Ηχος - movement - visibility είναι τα core τμήματα για να πετύχει ένα fps αλλά προτίμησαν να τα θυσιάσουν και να δώσουν ανούσια animations/ mechanics που δεν διορθώνονται.
 2. Bugs έχει κάποια που στην αρχή δεν θα σε ενοχλήσουν καθόλου. Γενικά είναι σε καλό σημείο απ ότι στην αρχή του. Στο multi είμαι του βασικού κανόνα (όλα low για max απόδοση) και πιστεύω πως είναι είναι το πιο παραγωγικό για fps. με όλα low παίζω 120+ πάντα. θα τσεκάρω και σε max αλλά για Cq 64άρι μου φαίνονται πολλά τα 75 σε περιοχές με λαό και εκρήξεις. Μικρόφωνο είναι απαραίτητο για την άμεσότητα της κατάστασης και την φάση του info και καμιά μλκ την ώρα του gaming (loading times). Σίγουρα και μόνο που θα ακούς την κατεύθυνση και το πως κινείται το υπόλοιπο team μπορείς να ακολουθήσεις αλλά δεν μπορείς να δώσεις κάλυψη στους άλλους. Μιλάω για το ιδάνικο σενάριο, όχι πως κρίνεται κάτι και πάλι.
 3. Εκεί είσαι squad και όλα κρίνονται από το δέσιμο του team με τα roles που πρέπει να καλύπτει ο καθένας κλπ. Αντίστοιχος χειρισμός με τα Br modes και τα πιο competitive modes στα διάφορα fps. Στα casuals όμως δεν επηρεάζεται ή εξέλιξη από έναν. ο μέτριος-καλός-έμπειρος θα κάνει τα kills που είναι να κάνει και θα πάρει μερικούς πόντους παραπάνω με τα revives που θα σε κάνει από random deaths λόγω απηρείας στο movement. Εσύ από την άλλη θα του δώσεις χρήσιμα info από που σε έφαγαν και ακολουθώντας (στην αρχή) θα δείς κινήσεις και χειρισμούς που θα σου δώσουν ενδιαφέρον για παρακάτω.
 4. Δεν πάει έτσι. Δεν είναι κάποιο tactical fps για να κρεμάσει η ομάδα αν ο ένας δεν έχει καλά όπλα ή δεν ξέρει καλά τα maps. 32vs32 γίνεται χαμός και αν είσαι στη squad λαμβάνεις και δίνεις info που είναι χρήσιμα για να γίνονται και οι πιο έμπειροι καλύτεροι αλλά και εσύ να πάρεις γρήγορα όλη την χρήσιμη πληροφοριά χωρίς να σπαταλήσεις 50 ώρες μέχρι να το ανακαλύψεις μόνος. Ο @sstav μπορεί να σου επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μου.
 5. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα σε matchmaking - team balancer - anti cheat. Γι αυτό και το game έφτασε στον πάτο. Ξεκίνα με medic - assault για να ξεκλειδώσεις όπλα και specializations αυτών, στο conquest για να συνηθίσεις το movement και τα maps. Παίζει αρκετό καμπέρωμα και το visualization θέλει να παίξεις με αρκετά φωτεινά sets στην οθόνη σου. Αν είσαι μόνος δύσκολα θα ευχαριστηθείς το multi. Μπορείς να μπείς στο discord των Ηeat που παίζουμε αρκετοί καθημερινά για να μπείς στο κλίμα πιο έυκολα και γρήγορα. Θα έλεγα και το disc του Icy20tv αλλά δεν παίζουν bf αυτό το διάστημα.
 6. Είναι το blizz system. κατεβάζει μεγάλο όγκο όπου γίνονται re-write τα αρχεία που άλλαξαν και στο τέλος μπαίνουν όλα τα new. Γι αυτό σε 40gb down, η extra αποθήκευση είναι 10-12gb. Δυστυχώς, έτσι γίνεται πλέον γιατί είχαν γράψει πως με διαφορετικές μεθόδους τους εμφανίζονται πολλά θέματα ingame.
 7. Στα 15€ καλό ποντίκι δεν παίζει. Όλα μέχρι τα 30-40€ είναι mouse του "κιλού". Τα παίρνεις για να γίνει η δουλεία σου και πέταμα. Τα μόνα που αξίζουν δοκιμή σε αυτό το target είναι της motospeed που έχουν τίμια λειτουργικότητα αλλά όχι τόσο προσεγμένη εμφάνιση-αισθητική. Αφού σου ήρθαν ποντίκια και όχι αρούρια με 1.20 πάλι καλά. Προφανώς και δεν μπορείς να έχεις βλέψεις για gaming αποδόσεις σε τέτοιες τιμές.
 8. Ram με μέσο αποθήκευσης σίγουρα δεν μπορείς να ενώσεις γιατί είναι hardware για εντελώς διαφορετικες λειτουργίες. Λογικά εννοείς ένωση sd με internal storage του κινητού "rom". Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να πετύχεις αυτή την ένωση με κατάλληλη διαμόρφωση της sd με αρκετά μειωμένη απόδοση στο read των αποθηκευμένων apps κλπ. Επίσης οι εφαρμογές θα πρέπει να είναι συμβατές με εγγραφή σε άλλο μέσο εκτός της εσωτερικής αποθηκευτικής μνήμης. Adoptable Storage είναι η λειτουργία που θέλεις και στο google θα βρείς αρκετά guides ανάλογα με τη συσκευή που θέλεις να το δοκιμάσεις.
 9. Πράγματα που τα φώναζε το community από το release 1.5 χρόνο, βγήκαν τώρα westie - stodeh - flakfire και λοιποί να τα αναφέρουν τις τελευταίες 2 ημέρες και να παρουσιάσουν σαν δικές τους ιδέες τα αυτονόητα για όλους. o jackfrags το ήξερε νωρίτερα λογικά αφού ανεβάζε bf4 vids κανά μήνα τώρα.
 10. Στα 400μ υπάρχει το δίκτυο της inalan και σε αυτη την ακτίνα παίζει vdsl σε ote - wind. Εγώ είμαι ακριβώς στο όριο με Ν. Ηράκλειο και δεν είχαμε τίποτα. Τους καλοκαιρινούς μήνες μπήκαν καμπίνες και περάσαν οι καλωδιώσεις σε όλους τους δρόμους της περιοχής.
 11. Mόλις ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική αίτηση για ftth μέσω εκπτωτικού κουπονιού από sfbb.gr σε ote dp 100 xl με 35€/μήνα + 50€ έξοδα εγκατάστασης. 2 μήνες αναμονή για τις απαραίτητες ενέργειες μου είπαν. Περιοχή Μεταμόρφωση που μέχρι και αυτή τη στιγμή παλεύουμε με 10αρα κάτω από αντίξοες συνθήκες, στα όρια της εξαθλίωσης!!!! Το περίεργο της κατάστασης είναι πως κάλεσαν προ ημερών την θεία στο ακριβώς από πάνω διαμέρισμα και της είπαν για το σχετικο κουπόνι και πως υπάρχει δυνατότητα και για vdsl 50 αν δεν ενδιαφέρεται για ftth, κάτι που για τον δικό μου τηλ αριθμό και για ακόμη 3-4 διπλανούς δεν ισχύει.
 12. @fatalara Αν και θα κλέψω ατάκα του @gdp77 , δοκίμασες με live linux μήπως εκεί σου επιτρέπει να κάνεις διαμόρφωση ολόκληρου του usb? Ετυχε και σε εμένα αυτό και σε win δεν έβλεπε το μισό, στο linux έβλεπε το μισό και το υπόλοιπο unallocated partition. Tο formara και επανήλθε τζιτζιλωνάτο.
 13. Αυτά βγαίνουν μαζί με τα preorders των games.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.