Jump to content

Dr_Nikiforos

Premium Members
 • Content Count

  507
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Dr_Nikiforos

 • Rank
  Λαμπιόνι
 • Birthday 07/02/1988

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Athens
 • Steam
  dr_nikiforos

Contact Methods

 • Skype
  nikiforos.vintzilaios

Recent Profile Visitors

1,774 profile views
 1. Τα μηχανήματα πολλών €€€€ τα έχουν όσοι είναι επαγγελματίες και φτιάχνουν κάποιες κατασκευές εκτός της ρουτίνας τους. Ο συγκεκριμένος έχει και shop με τα εργαλεία που φτιάχνει οπότε σίγουρα έχει πρόοδο απόσβεσης του κόστους για τα μηχανήματα του. Σε ποια υπερκατανάλωση αναφέρεσαι?
 2. Ούτε οι pcαδες ψήνονται να παίζουν comp με aim assist αντιπάλους που επίσης είναι πιθανό να cheatαρουν με tools τύπου cronusmax. Το comp προορίζεται για την κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά και δεν έχει σχέση με το crossplatform που δημιουργήθηκε για να κρατάνε μεγάλο playerbase τα παιχνίδια. Το χρήμα είναι στις κονσόλες γι' αυτό και το cod όλα τα καλά τουρνουά τα έχει στις κονσόλες. Λογικά το ίδιο μοντέλο θα ακολουθήσει και το νέο bf.
 3. Abelale θα βγει!! Το bf βρίσκεται στην αφάνεια όλο το 2020 και το 21' μέχρι να βγει το νέο. 2 χρόνια βλέπει τον κόσμο του να παίζει κυρίως cod. Δυνατό χαστούκι για το franchise, αλλά δυστυχώς βρίσκεται υπό την EA που έχει άλλους τίτλους για να κόβει χρήμα (fifa - madden nfl etc). Για το φετινό είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσει αναγκαστικά το trend του cross-platform. Το θέμα είναι να βγει σωστό, με λίγα bugs που δεν θα χαλάνε το gameplay, να έχει υλικό και όχι 3 πίστες και 2 όπλα (όσα παίζονται πραγματικά) και να μπορεί να καλύψει το κοινό. Αν δεν θέλουν το game να ενταχθεί σε tournaments
 4. Κάνε κανένα mini review για πραγματικές συνθήκες στα παιχνίδια που παίζουμε bf - cod να ανοίξουμε τα μάτια μας. Έχεις δει κανένα μελανό σημείο ή δεν μασάει πουθενά?
 5. <off topic> Δεν θα έχω αντίπαλο στο νέο. Στη squad μου να είσαι και όλα θα πάνε καλά! preorder την pre Alpha έχω κάνει! </off topic> Ελπίζω προς καλοκαίρι να βρίσκουμε καμία 3080 κάτω από 1000€.
 6. Να βγει i9 με τις top για την παρούσα περίοδο επιδόσεις σε games στα 360€ του 5600x φαντάζει αδύνατον. Το enthusiast gaming κοινό θα πληρώσει την αναλογία του τίτλου που θα προμοτάρουν για τον cpu. Γενικά ή κάθε κατηγορία αγοραστών έχει διαφορετικό σκεπτικό. Αν ο 11900k είναι ανώτερος από 5800x στα games, τότε ο τελευταίος ορίζει και την κατηγορία τιμών που θα παίξει. Αν μπει και ο τίτλος "King", "Top" τότε ανεβαίνει και άλλο η τιμή.
 7. Για το 2021 δηλαδή θα έχουμε 5800x -11900k για gaming και 5900x -10900k για το κάτι παραπάνω? Δεν μαζεύεται η intel με τα κόλπα της!
 8. Με τέτοιο ttk-ttd και με τα ping που έχουμε, κάνει πολύ ζόρικο το game. Τα mechanics δεν αφήνουν περιθώριο για cool gameplay οπότε τα πιτσιρίκια που λιώνουν και είναι μόνιμα με 360backshot_jump_sto_theo τρώνε τους πάντες δίχως έλεος!
 9. Υπάρχουν και οι πολλοί καλοί παίκτες βέβαια. καλό aim - positioning - όπλα με τα καλύτερα attachments για το gamestyle τους - άπειρες ώρες στα cod games. Το δυστυχώς στην υπόθεση είναι πως έχει γίνει δύσκολο να τους ξεχωρίσεις από cheaters που παίζουν safe.
 10. Ετοιμάσου εσύ και οι λοιποί συναγωνισταί!
 11. Αφού το χρήμα προέρχεται από τις κονσόλες, αυτές θα στηρίξουν με όποιους τρόπους μπορούν. promotions - early access - τουρνουά όλα για τις κονσόλες, οπότε λογικό να είναι οκ το όποιο avantage μπορούν να έχουν. Αν κλείσει το crossplay η pc playerbase σε 4 μήνες θα είναι μόνο οι πιστοί tryhards και πάλι.
 12. H παράμετρος έχει πεδίο δράσης. Στην περίπτωση που κάποιος έχει 2080ti και η καβάτζα του για 3 μήνες αναμονή είναι gtx210 είναι εν μέρη χαμένος με βάση τον χρόνο και εν μέρη κερδισμένος με τα χρήματα που παίρνει για δαπάνη στην νέα σειρά. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις σαν του Μάριου που η καβάτζα μπορεί να είναι 1060-1070+ κλπ το μόνο αρνητικό είναι πως από τα 200 fps θα πέσει στα 140 για 3 μήνες. Σε ποιο σενάριο αναφέρεσαι? Να πουλήσει κάποιος και να μείνει με τα ενσωματωμένα γραφικά πχ?
 13. Το x90 δεν θα είναι x80ti+ ? Με σκεπτικό πως όταν δώσουν την x80 super θα είναι κάτω από την x90.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.