Jump to content

Dr_Nikiforos

Premium Members
  • Posts

    611
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Dr_Nikiforos

  1. Dr_Nikiforos

    Custom Mechanical Keyboards

    Πάλι καλά βγήκε πιστωτικό από το μαγαζί. Μου έδωσαν τα xt carbon με ένα 20άρικο παραπάνω. Φαίνεται να παίζουν. θα δείξει. Icue ότι χειρότερο by far.
  2. @fatalara εντάξει καλά τα πήγε. Δεν χρειάζεται να βγάλει σε προσφορά τις 40xx, θα βγει η χρονιά.
  3. Είναι μοντέλα 3-4 ετών. Λογικό να πέφτουν συνέχεια οι τιμές τους.
  4. Dr_Nikiforos

    Custom Mechanical Keyboards

    Ναι τα λευκά pudding είναι. Διακόπτες τους panda unlubed προς το παρόν. περιμένω τα έξτρα για να το κάνω. Πήρα και τους μεταλλικούς αποστάτες για τα swift - space κλπ και θα μπουν όλα μαζί.
  5. Dr_Nikiforos

    Custom Mechanical Keyboards

    Ωραίο το gmmk pro σαν κατασκευή και αίσθηση αλλά σαν ποιότητα pcb/ switch θέλει δουλειά για τα λεφτά που ζητάει. Day 1 και αφού τα κούμπωσα όλα, 5 πλήκτρα δεν λειτουργούσαν. Ψάχνω reddit και βλέπω άπειρα threads για το θέμα. Σε εμένα δούλεψαν όλα με αλλαγή των διακοπτών στις συγκεκριμένες θέσεις. Το 1 βέβαια ήθελε καμια 10αριά διακόπτες για να παίξει. Αλλοι στράβωνα τα pins του switch και σε πολλές περιπτώσεις έστειλαν το pcb για αλλαγή.
  6. Dr_Nikiforos

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Special thanks to @fatalara για την ανοχή στο πρήξιμο και τη βοήθεια!
  7. Dr_Nikiforos

    Diablo IV

    Stress test για όλους!
  8. Dr_Nikiforos

    Battlefield 2042

  9. Dr_Nikiforos

    Diablo IV

    Ήμουν δυνατό καψούλι στο 3. 12 ώρες την ημέρα solo! Τώρα για το 4 δεν νομίζω πως αντέχω για τέτοιο grind αλλά θα παλέψω όσο μπορώ.
  10. Dr_Nikiforos

    R̶t̶x̶ 3̶0̶8̶0̶ T̶i̶ v̶s̶ Rtx 4080

    Αν σε κάλυπτε τόσο καιρό η 1080ti τότε δεν χρειάζεται να ασχοληθείς παραπάνω από την 3080 ti. Θα σου βγάλει σίγουρα ανάλογα χρόνια. Η 4080 θα άξιζε αν έκανες κάθε χρόνο αλλαγή για να μην χάνει αξία. Αν μπεις σε τρυπάκι να περιμένεις και να ψάχνεις όλη μέρα μήπως και πέσει 50€ η 3080ti, τότε περιμένεις να πέσει στο χιλιάρικο σε κανα 4μηνο η 4080 και την τσιμπάς.
  11. Dr_Nikiforos

    ΑΜD ή Nvidia χρειάζομαι βοήθεια

    Με μια 3060- 3060 ti καλύπτεσαι. Μέχρι τώρα με τι κάρτα ήσουν;
  12. Dr_Nikiforos

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλές γιορτές σε όλους με υγεία! Συμμετοχή: check
  13. Dr_Nikiforos

    Call of Duty Modern Warfare 2

    Μπορείς να κάνεις ένα account για να παίξεις warzone αυτές τις 10 μέρες που θα είσαι σε shadow ban στο κανονικό σου. 1-2 εβδομάδες κρατάει και στο επαναφέρουν. Πως το έφαγες; Εκτός από περίεργη απόδοση που δεν είναι απαραίτητο το cheat, το δίνουν και σε όσουν κάνουν χρήση τα γνωστά bug-exploits που υπάρχουν.
  14. Dr_Nikiforos

    Goat Simulator 3 Review: Το Goat Simulator έγινε ακόμα πιο καφρίλα

    GOTY 2022!
  15. Dr_Nikiforos

    ASUS 3090 TUF OC 24GB watercooled

    Ενδιαφέρομαι. Στέλνω inbox.
  16. Dr_Nikiforos

    Ώρα για αναβάθμιση .Πλησιάζει .

    Για να το πιάσουμε από κάπου μιας και το νήμα έχει γίνει "πείτε cpu usage σε random videos". Αφου γράφεις πως θες να κάνεις streaming γιατί δεν κάνεις δοκιμή πραγματικών συνθηκών και να δεις πως συμπεριφέρεται το μηχάνημα σου. Τα τυχαία videos 30k δεν βοηθούν να βγάλεις συμπέρασμα για κάτι. Δεν παίρνεις μετρήσεις για κάτι αν αυτό νομίζεις.
  17. Dr_Nikiforos

    Φτάστε τα 6GHz στον Intel i9-13900K άμεσα με GIGABYTE Instant 6GHz!

    Οποτε δουλεύουν και τα 2 μηχανάκια 24/7 για να βγαίνει το 5kwh/μέρα = 150kwh τό μήνα. x 0.788 η kwh τρέχουσα τιμή βγάζει 118€ κόστος. Για να θες να το μειώσεις σημαίνει πως δουλέουν χωρίς να αποσβένουν τη χρήση τους άρα είναι ενεργά τσάμπα. Η απλά δεν τα έχεις ενεργά μάταια ή το παίρνεις απόφαση πως για να κάνεις ότι κάνεις σου κοστίζει τόσα.
  18. Dr_Nikiforos

    RedMonk: Η δημοτικότητα των γλωσσών προγραμματισμού

    H css ενώ δεν είναι γλώσσα εντάσσεται στην ευρύτερη κατηγορία "style sheet languages" και μάλλον γι αυτό την βάζουν. Η JavaScript έχει εδραιωθεί για τα καλά στην κορυφή με τόσα δυνατά frameworks react. vue, nodejs κλπ αλλά πιστεύω πως η python θα περάσει πρώτη τα επόμενα χρόνια
  19. Dr_Nikiforos

    Call of Duty Modern Warfare 2

    To preload του campaign για όσους έχουν κάνει preorder ξεκίνησε σήμερα στις 20:00 34gb. Αύριο ίδια ώρα ξεκινάει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.