Jump to content



Ερωτήσεις σχετικά με Η100


Grim95

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,μιας και έπιασα δουλειά στον πατερα μου για το καλοκαίρι είπα να πάρω οτι λείπει στο κουτάκι τώρα που τα πέρνουμε.

Η Η100 μου γυάλισε το μάτι,αλα δεν ξέρω πως ειναι κατασκευασμένη και αμα χωράει σε ενα μέρος του κουτιού που ειναι για watercooling,θα ηθελα να ρωτήσω,τα fans που εχει ειναι μέσα στο radiator η απέξω?Επείσης μονο τον Η100 θα χρειαστώ η χρειάζομαι και αλα συνεργα?Ειμαι αρκετα ασχετος στον χωρο watercooling μιας και δεν εχω ασχοληθεί ποτε.

To κουτί που εχω είναι το Akasa Venom Toxic

Link to comment
Share on other sites

Αδερφέ, η Η100 έχει ότι χρειάζεσαι μέσα. Τα ανεμιστήρια δεν είναι "κολλημένα" ή κάτι τέτοιο στο ψυγείο. Μπορείς να τα βγάλεις, αλλάξεις διάταξη κτλ. Όπως σου είπα και στο pm, λογικά το κουτί παίρνει την Η100, με 2 fans (pull ή push) και ίσως άλλα 2 απο "έξω" κάτω από το εξωτερικό κάλυμα για push/pull.

Να σου πώ κάτι όμως, πλυν της εμφάνισης κτλ, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο έτσι. Εγώ στο ίδιο κουτί έχω βάλει την nh-d14, κ αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση, είναι ΣΟΥΠΕΡ. Τώρα άμα θες πολύ για εμφάνιση, δες και το κούλερ στο οποίο βασίστηκε το κουτί: Akasa Venom:

http://www.akasa.com.tw/img/product/common/feature/00/AK-CCX-4002HP_f00.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.