Jump to content



τα φωτα σας


vellamos

Recommended Posts

καλησπερα παιδια. σημερα τελειωσα επιτελους με την υδροψυξη και θελω να παραθεσω τις θερμοκρασιες να μου πειτε αν ειναι καλες.

θερμοκρασια δωματιου 35 βαθμους

post-14585-1416076384,5658_thumb.png

post-14585-1416076384,6102_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως οχι.... δεν εχω air conditon και απο το πρωι ως το βραδυ εχει ηλιο. το σπιτι δεν εχει καθολου μονωση και με τον υπολογιστη παντα ανοιχτο φτανει και παραπανω στα μεσα καλοκαιριου.ειδικα αν φυσαει βορια δεν ειναιι να κοιμηθεις.

Link to comment
Share on other sites

το μπλοκ του επεξεργαστη ειναι χειροποιητο το ιδιο και το δοχειο υγρου.αντλια ειναι της hdor και ψυγειο ενα διπλο. δεν ξερω ομως απο ποια εταιρια. γενικοτερα μιας και εντελως ασχετος απο υδροψυξεις την εφτιαξα στην τυχη. ειπα οτι οσο και ασχχημη να ειναι λογικα θα εχω καλυτερες επιδοσεις απο τον αερα.σειρα τωρα εχουν οι ραμ και η καρτα γραφικων.και τελος οι δισκοι. ολα τα μπλοκ θα εναι χειροποιητα.θα ανεβασω φωτο

Link to comment
Share on other sites

ναι να ανεβάσεις! μας μπρίζωσες με τα χειροποίητα! πάντως για τις ραμ και τους σκληρούς μην μπεις στον κόπο. αφενός θα επιβαρύνεις το κύκλωμα σου, αφετέρου με σωστά τοποθετημένους ανεπιστήρες τους επιβαρύνεις επαρκέστατα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.