fanisk Posted August 4, 2004 #1 Share Posted August 4, 2004 Παιδες ξερεις κανεις που μπορω να βρω αυτο το τανκ????? Που η αντλια "μπαινει" μεσα σε αυτο και ειναι βυθιζομενη(δεν ξερω αν υπαρχει αλλο...)!!!!! Για πειτε για πειτε:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted September 14, 2004 #2 Share Posted September 14, 2004 Φανη τελικα βρηκε τετοιο τανκ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Posted September 14, 2004 #3 Share Posted September 14, 2004 Mόνο στο CoolPc αν θα βρείτε. Προσοχή όμως κάνει μόνο για eheim 1048 (ή κάποια μικρότερη της) και έχει 3/8 ρακόρ τα οποία δεν αλλάζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted September 14, 2004 #4 Share Posted September 14, 2004 Kαι μαλλον σταματησε ν φερνει και ολας..... Σκ@τα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Posted September 14, 2004 Author #5 Share Posted September 14, 2004 Οχι Γιαννη δεν βρηκα κι εψαξα σχεδον παντου......ναι μαλλον σταματησαν να το φερνουν κ αυτοι...σκ@τα!!!!!Το πολυ πολυ να φτιαξω ενα δικο μου σε διαστασεις που θελω εγω απο πλεξι αλλα θα ηθελα οι κολλησεις να ειναι οσο το δυνατον πιο "αορατες"!Ποιος μπορει να μου το κανει αυτο ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted September 14, 2004 #6 Share Posted September 14, 2004 Για να κολλησεις πλεξι με πλεξι, χρειαζεσαι χλωροφορμιο (καλα το ειπα....)Απο τηνν αλλη, εγω θα παω σε αλουμινά, να μου φτιαξει ενα κουτακι και να βαλω εκει μεσα ενα ταπερ - ψυγειο και την αντλία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Posted September 14, 2004 Author #7 Share Posted September 14, 2004 Ναι το ξερω αλλα θελεις και αδεια για να το παρεις νομιζω....Ο Μπλεοθονης και ο Κοπριτης σιγουρα θα ξερουν!Λες να παβ κι εγω σε αλουμινα? Ισως...Ποτε θα πας? Οταν το κανεις ανεβασε φωτο να το δω αν μπορεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted September 14, 2004 #8 Share Posted September 14, 2004 OK. Μεσα στην εβδομάδα πιστευω (κ ελπίζω) να το εχω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.