Jump to content



sapphire 4870 512 mb με zalman vf 1000 ψυχτρα


Recommended Posts

sapphire 4870 512 mb με zalman vf 1000 ψυχτρα (υπαρχει και η μαμα)

Χωρις εγγυηση .

Η καρτα ειναι φουρνακι , 80 c idle .Eιναι δευτερο χερι , δεν την εχω τεσταρει δυνατα σε παιχνιδια , την δινω γιατι δεν βοηθαει το κουτι και μπορω να αρκεστω και σε μικροτερη. Δικη σας αποφαση -ρισκο στα :

30 E + 5 Ε μεταφορικα (αποστολη με courrier/παραλαβη απο το καταστημα τους,ελτα, κτελ)

Καταθεση πρωτα

:rubik:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Να κάνω μία ερώτηση? Είναι στους 80 βαθμούς με την VF1000 πάνω? Γιατί μου φαίνεται τελείως απίθανο αυτό, καθώς έχω την εν λόγω ψύχτρα και είναι πολύ καλή και αποδοτική, οπότε αν ισχύει αυτό, τσέκαρε μήπως δεν πατάει καλά στη GPU ή μήπως δεν έχει πάστα... (ξέρω ότι δεν είσαι αρχάριος σε κάτι τέτοια, αλλά δε μου περνάει κάτι άλλο από το μυαλό, εκτός και αν αυτή η θερμοκρασία είναι με την μαμίσια ψύχτρα της).

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως με αυτην επανω .Οταν την εβαλα , και την πηρα για αυτο τον λογο,αλλαξα και παστα.Σιγουρα παντως δεν βοηθαει το στεναχωρο κουτι και η θερμοκρασια δωματιου.Αλλα εχω διαβασει και για αλλες καυτες περιπτωσεις .Οποιος καυτος gamer θελει ας προσελθει ,παντως προβληματα δεν εχει βγαλει :hehe:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.