Jump to content



Chrome Passwords


z3et

Recommended Posts

Λεπον, κατι παιχτηκε και δεν ξερω τι.

Παιζει να συμβαινει απο χθες αλλα σημερα το καταλαβα. Χρησιμοποιω (UDONTSAYSO) Chrome λογο του Cloud, να ανεβαζω bookmarks, history, passwords ωστε να τα εχω σε οποιο PC θελω. Σημερα το πρωι συνειδητοποιω πως το "autofill" δεν δουλευει. Παω χειροκινητα να δω το pass εκει που τα αποθηκευει και δεν εχει κανενα. Τσεκαρω να δω αν ειμαι synced στο account και ειναι ολα οκ. Δοκιμαζω log ουτ, restart και τα σχετικα αλλα τιποτα, δεν κατεβαζε τα passwords. Μπαινω στο google dashboard και βλεπω "Passwords: 0".

W T F?

Εχει κρατησει ολα τα αλλα (bookmarks, settings, tabs) ομως τα passwords εχουν κανει φτερα. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ? :crazy:

Να σημειωσω πως χθες ειχα ενα PC για φτιαξιμο εδω και ειχα βαλει (μετα απο φορματ) τον Chrome για να ειμαι loged in και να κανω την δουλεια πιο γρηγορα. Φυσικα οταν τελειωσα εκανα την ιδια διαδικασια που εκανα παντα σε ξενο PC, Log out απο το Google Account και Delete User για να ειναι σαν καινουριο.

Le help plix plox

ΥΓ: Και για να προλαβω μερικους, τα κρισιμα passwords φυσικα και τα θυμαμαι απ' εξω γιατι εχω εναν master κωδικο, αλλα δεν το εχω κανει και στα 300 site που εχω account.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.