Jump to content



Google Chrome και MSN Messenger Links


HellhammeR

Recommended Posts

όταν έχεις κλειστό τον Chrome και πατήσεις κάποιο link από το MSN που σε στέλνει κάποια επαφή σου ή ακόμη και τα "εισερχόμενα" για να σε πάει στο mail σου τότε το msn ανοίγει τον default browser σου και ανοίγει το link. Στην περίπτωση του Chrome ο browser κολάει και δεν ανοίγει τίποτα (απλά φένεται μια κενή σελίδα).

Αυτό συμβαίνει μόνο στην περίπτωση που τρέχει το MSN σε Vista ή XP compatibility mode ώστε να γίνετε ελαχιστοποίηση στο system tray και να μην φένεται στην γραμμή εργασιών σαν ένα ακόμη πρόγραμμα.

άμα το αφήσεις όπως είναι το msn ή ανοίξεις χειροκίνητα τον Chrome πριν πατήσεις links από το msn τότε τα φορτώνει κανονικά. ο Firefox δεν έχει τέτοιο θέμα το έχω τσεκάρει.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς το παραπάνω θέμα? Μήπως βρήκε κάποια λύση? γιατί έχω συνηθίσει το msn στο system tray τόσα χρόνια και δεν θέλω να το αλλάξω μόνο και μόνο για να μπορούν να φορτώνουν τα links που με στέλνουν..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.