Jump to content



Seasonic M12D-850 προβλημα με Χ58


Virus

Recommended Posts

Εχω το παραπανω τροφοδοτικο και σημερα το πρωι αλλαξα το συστημα μου με ενα ι7 920 με gigabyte x58 ud7.

Απο τοτε και μετα δεν λεει να bootarei.Προσπαθει να ανοιξει αλλα ματαια με το που δινει ρευμα πεφτει παλι το ρελε(ετσι ακουγεται νομιζω) μεσα στο τροφοδοτικο. Σε οτι αλλο pc και να το δοκιμασω το τροφοδοτικο παιζει αψογα οπως επισης και με αλλο τροφοφοτικο η ud7 αναβει κανονικα.

Ψαχνωντας λιγο στο νετ ειδα οτι και αλλα παιδια εχουν το ιδιο προβλημα με αυτο το τροφοδοτικο και x58 based Motherboards.

Εχει συμβει σε καποιον απο εσας?

Link to comment
Share on other sites

Είχε συμβεί και σε εμένα με το συγκεκριμένο σε x58 ud5.Με το που πάταγα το κουμπί άναβε για 2 δεύτερα και μετά έσβηνε.Μου έδωσαν ένα m12d-750 και δούλευε μια χαρά αλλά μετά παρουσίασε άλλο πρόβλημα και μου το άλλαξαν με corsair hx850 και όλα κομπλέ απο τότε

Link to comment
Share on other sites

Μιλησα με το support της seasonic και μου ειπαν να το στειλω για να το τσεκαρουν.

Πολυ καλο τροφοδοτικο αλλα ειναι η δευτερη φορα που μου κανει κατι τετοιο.

Ειχα το ιδιο προβλημα με το πρωτο m12 850 που ειχα παρει το οποιο πεθανε μεσα σε μια βδομαδα απο την αγορα του με το ιδιο συμπτωμα αλλα αυτο δεν δουλευε με κανενα motherboard. Εκεινο μου το αλλαξαν με αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.