Jump to content



Ειδήσεις στο ίντερνετ


TopCLR

Recommended Posts

Είναι μερικές φορές να απορείς με τα κείμενα των ειδήσεων που βρίσκεις μέσα στο ιντερνετ!

Όπως το παρακάτω:

Σοκ στην Ηλεία: Άγρια επίθεση 19χρονου στη μέση του δρόμου - NEWS247

Ενώ στον τίτλο γράφει "Σοκ στην Ηλεία: Έσφαξαν 19χρονο στη μέση του δρόμου" και παρακάτω "Τραγικό θάνατο βρήκε 19χρονος τουρίστας στο χωριό Μαγούλα Ηλείας."

Διαβάζοντας το κείμενο βρίσκεις αυτό: "Τα χτυπήματα ήταν απανωτά στα χέρια, την πλάτη και το κεφάλι. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Πύργου όπου εσπευσμένα μεταφέρθηκε ο 19χρονος μέτρησαν στο κορμί του συνολικά 17 πληγές. Η κατάστασή του δεν ήταν σοβαρή και ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία."

Δηλαδή τι έγινε; Αναστήθηκε;;!!!!

Και το πιο ωραίο, το σχόλιό μου δεν εμφανίζεται!

eidhsh-7593.jpg

Link to comment
Share on other sites

και που εισαι ακομη...

εχω δει στο φεησμπουκ την απολογια του πακιστανου που επιτεθηκε στην 15χρονη και μυριζομαι χονδροειδεστατη μουφα

Δηλ:

1)Αποκλειεται να διερρευσε οντως τετοιο εγγραφο, οποιος το εχει κανει παιζει το κεφαλι του κορωνα γραμματα, ειδικα σε τοσο γνωστη υποθεση

2)Μεσα γραφει "ηθελα να την γ...." και ενα σωρο αλλα που πρεπει να ειναι πολύ βλακας για να τα πει αυτα καποιος κατηγορουμενος, ο οποιος εχει και δικηγορο, σαν να λεει "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΜΕ". Πχ μια συμπαθητικη υπερασπιστικη γραμμη θα ηταν "την ειδα πιασαμε κουβεντα, γουσταρε, χαιδευομασταν, και ξαφνικα χτυπησε το κινητο της, την ρωτησα ποιος ηταν και δεν μου ειπε, τυφλωθηκα απο την ζηλια μου, της πηρα το κινητο να δω ποιος ηταν και μου ειπε <<αστω κατω ρε π00στη>, εκει θολωσα και της επιτεθηκα"

Να λεει ομως "ηθελα να την γ.... και την χτυπησα?????????????????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.