aposperittis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Είχα μια GTX 295 μάρκας Gainward και μου χάρισε ένας φίλος μου την GTX 295 μάρκας Gygabyte. Tην έβαλα κανονικά απάνω στο Μ/Β το οποίο υποστηρίζει sli (Gigabyte P55 UD6) κούμπωσα το τροφοδοτικό το οποίο επίσης υποστηρίζει sli (Hiper 880) και έβαλα και το bridge που είχε μέσα η Μ/Β σαν Hardware δουλεύει κανονικά. Ανάβουν και οι δυο κάρτες (λαμπάκια και ανεμιστήρας) αλλά το Nvidia Control panel δεν δείχνει κάτι περί sli. Και ερωτώ φταίει που ειναι διαφορετικές μάρκες? οπότε μην παιδεύομαι τσάμπα? Μήπως θέλει τίποτα από το bios? Οι θύρες είναι αυτές που λέει το manual χ16 και χ8.ΥΓ: Σαν χαρακτηριστικά είναι οι ίδιες δεν είναι καμιά oc. Δεν ξέρω το Bios τους όμως αν ταιριάζει. Μπορώ να το τσεκάρω κάπως?
YDinopoulos Αύγουστος 16, 2012 #2 Αύγουστος 16, 2012 Στο device manager , βλεπει και τις 2 καρτες; Ισως το bridge να ειναι προβληματικο...
aposperittis Αύγουστος 16, 2012 Author #3 Αύγουστος 16, 2012 Το bridge ήταν σε σακουλάκι άγγιχτο. Απλά δεν είναι το κλασικό με την πλακετίτσα αλλά με την ταινία το εύκαμπτο.
YDinopoulos Αύγουστος 16, 2012 #4 Αύγουστος 16, 2012 Αφου τις βλεπει, ισως να ειναι προβληματικο, εκ του εργοστασιου!
aposperittis Αύγουστος 16, 2012 Author #5 Αύγουστος 16, 2012 Έβγαλα την μία και πάλι το device manager τα ίδια μου δείχνει. Προφανώς επειδή είναι διπύρηνη για αυτό την δείχνει 2 φορές. Άρα έπρεπε να δείχνει 4 φορές αν την αναγνώριζε. Άρα λοιπόν δεν την αναγνωρίζει την δεύτερη κάρτα!!! Μήπως θέλει κάτι από το bios? Διαβάζω ξανά και ξανά το manual δε λέει κάτι.
YDinopoulos Αύγουστος 16, 2012 #6 Αύγουστος 16, 2012 Δοκιμασε και την αλλη μονη, ωστε να σιγουρευτεις οτι δουλευει.Μετα κατεβασε το τελευταιο BIOS και βαλε. Επισης ψαχουλεψε ολες τις ρυθμισεις του BIOS για τυχον ρυθμισεις... Επισης διαβασα καπου προχειρα οτι η ταχυτητα σε sli η pci-e 16x κατεβαινει στα 8χ...
aposperittis Αύγουστος 16, 2012 Author #7 Αύγουστος 16, 2012 θα δοκιμασω να κατεβασω τα τελευταια Bios ειναι το μονο που δεν εχω κανει. Ναι ειναι αληθεια παει στα 8χ
Jumex Αύγουστος 16, 2012 #8 Αύγουστος 16, 2012 Έχω την εντύπωση πως οι συγκεκριμένες θέλουν δύο sli connectors ή ένα διπλό... δεν είμαι 100% σίγουρος
aposperittis Αύγουστος 16, 2012 Author #9 Αύγουστος 16, 2012 bios update δεν εχει εχουν βγαλει Απο τι βλεπω μονο 1 εξοδο εχει η καθε μια για 1 bridge
aposperittis Αύγουστος 16, 2012 Author #10 Αύγουστος 16, 2012 τελικα το βρηκα! δεν κουμπονε καλα γιατι εβρισκε πισω απο ενα καλωδιο που δεν φαινοταν!!!!ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.