Jump to content

aposperittis

Premium Members
  • Posts

    93
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About aposperittis

  • Γενέθλια 29/03/1978

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Συντάκτης σε site με videogames
  • Επάγγελμα
    Ιδ. Υπάλληλος

aposperittis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. aposperittis

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Τέλος τα ψωμιά του!!! Οι Κύριοι...ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙ...: Συνελήφθη 27χρονος Ελληνας για απάτη μέσω διαδικτύου
  2. aposperittis

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Μετά από 1,5 χρόνο είπα να δώσω άλλο μια ευκαιρία στο warhammer online, είχα ακούσει πολλά όπου αφορούσαν τις τεράστιες αλλαγές που έκαναν διορθώνοντας τα bugs αλλά και βελτιώνοντας το Gameplay που εμείς οι "παλιοί" είχαμε ξενερώσει και το είχαμε παρατήσει. Τελικά άξιζε τον κόπο! Το έκαναν επιτέλους όπως του άξιζε!
  3. aposperittis

    Intel SSD

    Απο την στιγμη που θα πατησω το κουμπι στα 28 δευτερα ειναι στο "καλως ορισατε" απο εκει μεχρι να μπει στα win θελει αλλα 12 δευτερα. Επισης εχω μεσα και το Kasperksy 2010.
  4. aposperittis

    Intel SSD

    Είχε κολήσει ο FF και πάταγα συνέχεια Refresh-Υποβολη! Προφανός κάπου εκεί τα περασε 4 φορές... Οκ το διορθωσα. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τους χρονους του, απλα μου εκανε εντυπωση γιατι μου ανεφεραν κατι 10 δευτερα και με εστειλαν αδιαβαστο. Χωρις Drivers απλα να τον τεσταρεις αμεσως μετα τα windows αντε μπορει και να το κανει αλλα μετα δε το πιστευω! Για αυτο ειπα να ρωτησω και εσας μηπως υπερβαλουν λιγο εις βαρος μου.
  5. aposperittis

    Intel SSD

    Τον περασα και ειναι ολα οκ. Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος με την ταχυτητα του αλλα αρκετοι μου λενε πως παει αργα στο ΒΟΟΤ γιατι κανει 40 δευτερολεπτα ακριβως, ουτε μισο παραπανω ή παρακατω. Να πω ομως πως εχω περασει ολους τους drivers των 7 και εχω 4 sata σκληρους και 3 sata dvd που τα φορτωνει ολλα στην αρχη. Επισης στο ΒΙΟS τα εχω ολα ως IDE Και οχι ως Achi γιατι οταν τα εκανα Achi μετα δε τα αναγνωριζε οποτε τα ξαναγυρισα IDE. Εσείς πως το βλέπετε? Λογικό? Η θέλει κάτι που δεν το εχω κανει?
  6. aposperittis

    Intel SSD

    Καλησπέρα και απο εμένα, σημερα παρελαβα και εγω απο E-shop τον Intel 80 και περιμενω πως και πως να σχολασω να παω να τον βαλω να δω διαφορες! Θα μπει σε M/B Gigabyte P55-UD6 με ι5 και win 7 64, αντε να δουμε τι θα δουμε.
  7. aposperittis

    Duke Nukem Forever

    Παιδια ειστε συγουροι? Γιατι εγω διαβασα αυτο: http://www.enet.gr/?i=news.el.episthmh-texnologia&id=42130
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.