Jump to content



Ζητάω τα φώτα σας για αγορά PDA.


Dellodas

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω PDA για internet βασικά αλλά και για word (υπάρχει?) και MP3. Τα λεφτά που δίνω είναι μέχρι 400Ε αλλά το κακό είναι ότι δεν έχω ιδέα τι παίζει τελευταία στα PDA . Μου αρέσει πολύ το ASUS My Pal 620B στα 350 τελική, υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή τη τιμή?

Link to comment
Share on other sites

Σου προτείνω να κοιτάξεις για Dell Axim. Προσωπικά έχω το X5 (δεν υπάρχει βέβαια πλέον - υπάρχει αλλά εγκαταλείπεται σιγά σιγά) και το Χ3i που υπάρχει τώρα σαν αντικαταστάτης του είναι η καλύτερη αγορά για τα χρήματά του. Έχει πάνω ότι θα χρειαστείς http://commerce.euro.dell.com/dellstore/config/frameset.asp?c=4226&n=4269&b=48992&m=eur&l=en&s=grbsd&store=grbsd&sbc=grpadaxim3&v=d

έχει 427 τελική αλλά με bluetooth, wifi.

Επίσης (αν και δεν είδα να το γράφει στο site) έχει τα win2003se τα οποία υποστηρίζουν landscape mode της οθόνης χωρίς επανεκίνηση που βοηθάει πάρα πάρα πολύ στο internet για να βλέπεις αξιοπρεπώς τις σελίδες.

Για word φυσικά υπάρχει. Μάλιστα υπάρχει το textmaker από άλλη εταιρία (υπάρχει "δοκιμαστική" στο net) που έχει ακριβώς ότι και το word στο PC.

Προσωπικά έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος από Dell και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Αν μάλιστα είναι πολλά τα 425 υπάρχουν και μικρότερα μοντέλα με <400 αλλά αν το σκεφτείς με όσα δείνει αξίζει με το παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

το ίδιο έχω κι εγώ (http://www.thelab.gr/reviews/Axim_1.php)

το πήρα 250 ευρώ πριν ένα χρόνο από Αγγλία και για τα λεφτά του δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. μου έχει λύσει τα χέρια. Συνήθως όνομα πληρώνεις στα ακριβότερα και όχι δυνατότητες. Απλά ξεκαθάρισε τί περιφερειακά θα χρειαστείς, τί σε βολεύει και πήγαινε στο αντίστοιχο μοντέλο...

Link to comment
Share on other sites

Την αγορά την κάνεις ή με πιστωτική ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Online ή με τηλέφωνο. Θα σου πρότεινα πριν το πάρεις (αν το πάρεις!) να τους κάνεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις για το λειτουργικό αν είναι το 2003 ή το 2003se για να μην ψάχνεσαι μετά να το αλλάξεις. Αν δεν είναι ρώτα αν θα το φέρουν σύντομα για να το πάρεις τότε.

( Πάντως πέρα απ'το landscape mode δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο παραπάνω).

(ο Voudas με έπεισε να το πάρω λίγο μετά αφού είχα δει το άρθρο του!)

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά αν είχα 435 να τα διαθέσω για το Pocket ούτε που θα το σκεφτόμουν για τα 600Mhz! To X30 έχει τους καινούργιους επεξεργαστές. Λογικά θα ακολουθήσουν όλοι οι κατασκευαστές να ανεβάσουν τις συχνότητές τους σε αυτά τα επίπεδα με την υποστήριξη των αναλόγων τεχνολογιών που φέρνουν. Πάντως το Χ30 φαίνεται πλήρες. Έχει τα πάντα πάνω και ένα ταχύτατο επεξεργαστή. Δεν το είχα προσέξει πριν όταν κοίταγα το site!

Link to comment
Share on other sites

Κοιτάχτε τι ρωτάει η Dell για να κάνεις την παραγγελία

Q4. Will the product(s) be used in connection with weapons of mass destruction, i.e. nuclear applications, missile technology, or chemical or biological weapons purposes?

Yes No

:tomato: :tomato:

φταίω να πω ναι? με αυτό θα εκτοξεύω πυραύλους :whip:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.