Jump to content



Εντυπωσεις απο το Juiced(demo)


giorgos_cupra

Recommended Posts

Σημερα επεσε στα χερια μου το demo του juiced απο το PC Magazine.Ο χειρισμος του αμαξιου ειναι πιο εξελιγμενος και αληθοφανης απο το underground,αλλα,τα γραφικα στο στροφομετρο,το μπαρομετρο κ.ο.κ ειχαν pixels και δεν με ικανοποιησαν.Επισης,ρε παιδια γιατι η εξατμιση λαμπει?????Προβλημα ειχα και με τον ηχο,ακουγετα σαν να γρατζουναει...(δεν ξερω αν φταιει η καρτα μου γιατι εχω και τους τελευτεους drivers)Θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες ητε εχετε παιξει το demo ητε εχετε διαβασει για την τελικη μορφη του παιχνιδιου.?????

Link to comment
Share on other sites

Απλα πραγματα giorgos_cupra, το demo οχι μονο ειναι beta αλλα και για beta ακομα ειναι εντελος ιμητελης. Αν παρατηρησες, δεν εχει ουτε exit να κανεις απο το demo οποτε οπος καταλαβαινεις ειναι πολυ προχειρο. Προβληματακια με τον ηχο ειδα και εγω, οπος και με τα μπαρομετρο και στροφομετρο που λες. Παντος σε γενικες γραμμες φενεται πολυ ομορφοτερο σε γραφικα απο το NFS-U. Οταν βγει το τελικο παιχνιδι θα εχει μεγαλες διαφορες μιας και θα διορθοθουν πολλα πραματακια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.