Jump to content



ALPHA Script - A Unified Programming Meta-Language for the cloud and more


CherryB

Recommended Posts

Το ALPHA Script είναι μια προσπάθεια να φτιαχτεί μια ενοποιημένη αλλά abstract και language agnostic μετά-γλώσσα επικοινωνίας για τη διασύνδεση διαφορετικών hardware και software αλλά και την μετά-επικοινωνία ανθρώπου μηχανής και μηχανής-μηχανής (M2M).

Στην ουσία πρόκειται θα λέγαμε σαν ένα απλό παράδειγμα για τα Αγγλικά - που είναι η διεθνής γλώσσα εμπορίου και επικοινωνίας - στον κόσμο των υπολογιστών με τη διαφορά όμως ότι είναι ανεξάρτητη από το δικό της λεξιλόγιο και επεκτάσιμη στο να υποστηρίζει τις διαφορετικότητες ανάμεσα σε όλα τα end-points. Τέλος, δεν είναι από μόνη της μια πραγματική γλώσσα προγραμματισμού και δεν "τρέχουν" ποτέ πραγματικά προγράμματα επάνω της.

Περισσότερα στα links που ακολουθούν...

ALPHA Script - Presentation

ALPHA Script - Concept

Link to comment
Share on other sites

Ποιός τυχερός ή μάλλον τυχεροί θα υλοποιήσουν τους Lang converters? Ενδιαφέρον πάντως

Προσωπικά μιλώντας πάντα πιστεύω ότι για το Open Source Community αυτό θα είναι το "fun/cool part of the story" και από τους big software vendors που στην ουσία γι αυτούς είναι το δύσκολο κομμάτι, θα είναι το BIG FISH.

Γιατί όπως καταλαβαίνεις όσο πιο καλά υλοποιήσουν τους Language Converters τόσο πιο αποδοτικά και μεταφέρσιμα είναι τα apps κυριολεκτικά παντού!

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνω για innovators, εμπνευσμένους προγραμματιστές και ITs για να προχωρήσουμε και να αναπτύξουμε παραπέρα το ALPHA Script.

Ας κάνουμε ένα community που θα κάνει τους μεγάλους software vendors να αξιοποιήσουν την ιδεά ώστε όλοι μαζί να συμμετάσχουμε για την ανάπτυξη νέων καινοτόμων και ανοικτών υπηρεσιών.

Join me at: ALPHA Script – Public Wiki - This wiki is acting like a web consortium for ALPHA Script standarization

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.