Jump to content



Video Software


Peiraths

Recommended Posts

Γεια σας παιδια.

Ειμαι καινουργιος στον χωρο της επεξεργασιας video και θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης προβλημα (ισως να ειναι κατι πολυ απλο, δεν το ξερω συγχωρηστε με για την ελλειψη γνωσης επι του θεματος!!):

Σκοπεύω να αγοράσω μια βιντεοκάμερα ψηφιακή και συγκεκριμένα την SONY DCR-HC40E/S. Θέλω ότι γράφω στην μηχανή να το περνάω στον υπολογιστή μου με κάποιο τρόπο p.x. μέσω της υποδοχής S-video σε μορφή DivX η mpeg. Έχω την TV κάρτα PCTV PRΟ τις PINNACLE που διαθέτει την συγκεκριμένη είσοδο. Θα ήθελα να μου υποδείξει κάποιος ποίες ενέργειες πρέπει να κάνω στο pc μου για να τα καταφέρω καθώς και να μου προτείνει κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα video capturing για αυτό τον σκοπό γιατί η εφαρμογή που κουβαλά μαζι με την καρτα η PINNACLE είναι ψιλό-δραμα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό γιά capture software

http://www.intervideo.com/jsp/WinProducerDVD_Profile.jsp

Γενικής χρήσης για dvd (b/u,authr,soft)

http://www.dvdr-digest.com/ διάβασε καί τους οδηγούς.

Για να έχεις τελικό αποτέλεσμα σε divx πρέπει να το μετατρέψεις από mpeg1 που θα σου "βγάλει" ή κάμερα.

Επίσης ή κάμερα υποστηρίζει USB Streaming(μικρότερο μέγεθος mpeg στο τελικό) καί ίσως δεν χρειαστείς την pinnacle.Δοκιμασέ το καί πες μας.

http://greggman.com/edit/editheadlines/2002-05-30.htm

καί εδώ:http://www.sony.com.au/dis/category.jsp?id=22748

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.