Jump to content



Dr Dre Beats Burn In


kilahed

Recommended Posts

Καλησπέρα σήμερα μου εκανα δωρο ενα ζευγαρι Beats Solo HD και μπορώ να πω πως σε ηλεκτρονική μουσική ειναι αρκετά καλά το θέμα ειναι οτι ακουω Rock και Metal και εκει δεν μου έκαναν και μεγαλο κλικ.Το ατομο που μου τα εκανε δωρο μου ειπε πως θελουν στρώσιμο πρώτα μερικές ώρες με pink/white noise η με καποιο trance τραγουδι στο repeat μετα απο καποιο search που εκανα στο youtube ειδα οτι αυτο ειναι άλλες φορες ψυχολογικό και άλλες φορές ισχύει αλλα σε πανάκριβα ακουστικά θα ήθελα την γνώμη σας

Link to comment
Share on other sites

Εχω καρτα αλλαγής τωρα δεν ξερω επειδή τα εχω ανοίξει αλλα μου αρέσουν κιολας δεν θελω να τα αλλάξω ισως να εννοείς να πάρω κατι καλύτερο επειδή είναι υπερεκτιμημένα...αλλα και να παρω δεν νομιζω εγω να καταλάβω διάφορα :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αν θα καταλάβω την διαφορα και σίγουρα θα ειναι πολυ πιο ποιοτικά κάποια senheiser αλλα επειδή κανω αρκετα χιλιόμετρα περίπατο καθε μερα (λογο προβλημάτων υγείας) δεν θα μπορω να βγαίνω με ακουστικά που να μοιάζω σαν εξωγήινος :alien: τουλάχιστον τα beats ειναι κομψά αν δεν ηταν δώρο σίγουρα δεν θα τα αγοραζα σε αυτη την τιμή....

Link to comment
Share on other sites

Aπό τη στιγμή που φοράς κανονικά ακουστικά και όχι ψείρες, πιστεύεις πως αλλάζει κάτι αν είναι λίγο πιο χοντρά η κάτι? Κρίμα δεν είναι να μην πάρεις κάτι καλό για τα αυτιά σου και να μείνεις με αυτά? Δε λυπάσαι τα guitar-solos που θα πηγαίνουν άδικα? :weep:

Link to comment
Share on other sites

Aν ήσουν ικανοποιημένος απόλυτα δε νομίζω να άνοιγες Thread. Εγώ στη θέση σου θα ρωτούσα στο κατάστημα για:

Senheiser

Ultrasone

Shure

beyerdynamic

etymotic research

AKG

Denon (Ta Exercise freak τα έχω δοκιμάσει και είναι άψογα για γυμναστική )

Grado

Audio -technica

Oποιαδήποτε από τις παραπάνω μάρκες θα σου προσφέρει με ΔΙΑΦΟΡΑ καλύτερη ποιότητα ήχου ακόμα και σε φτηνότερα μοντέλα. Η επιλογή δική σου..

Link to comment
Share on other sites

Βασικα το thread είναι ερώτηση για burn in τα ακουστικά για τα δικά μου αυτιά σε ηλεκτρονική μουσική ειναι πάρα πολυ καλά τωρα για Rock και Metal εντάξει δεν τα λες και χάλια βασικά δεν θέλω να τα αλλάξω επειδή ειναι δώρο και γενικα δεν μου αρεσει να αλλαζω τα δώρα εκτος απο εξαιρετικές περιπτώσεις που τα beats δεν ειναι μια απο αυτες να εισαι καλα παντως για τις προτάσεις στο μελλον θα τις χρειαστώ :)

Link to comment
Share on other sites

Όλα τα ηχεία και ακουστικά το χρειάζονται πιστεύω(burn in,break in... όπως θες πες το)!

Όχι όμως τρελά πράγματα.Με μια πενηνταριά ώρες σε νορμαλ ένταση είναι μια χαρά.

Μετά από εκεί και πέρα αυτό που θα ακούς,αυτό είναι.Δεν θα δεις καμιά διαφορά!

Τώρα για τα ακουστικά και εγώ δεν θα στα πρότεινα. :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι σωστός τρόπος αυτός!Πρέπει να τα φοράς!

Δεν γνωρίζω ακριβώς το γιατί,αλλά υποθέτω ότι λόγο του ότι ο ήχος είναι μεταβολή ενέργειας και έχει να κάνει με την πίεση του αέρα,το πηνίο θα πρέπει να "προσαρμοστεί" με την πίεση που θα έχει όταν θα βρίσκεται σε λειτουργιά(όταν τα φοράς)!

Link to comment
Share on other sites

Άμα ίσχυαν αυτές οι χαζομάρες περί πιέσης, τότε ΟΛΑ τα reviews που έχουν γίνει θα ήταν άκυρα. Θα έπρεπε να λάμβαναν μέρος όλα στο επίπεδο της θάλασσας, με γνωστό g και και και...

Νταξ, να είμαστε κομπλεξικοί με τα εξαρτήματα μας, αλλά όχι και έτσι...

Μη τα τσιτώσεις στην αρχή και θα είσαι οκ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.