Jump to content



Win98 και άλλα


x@nD3R

Recommended Posts

hi. Σκέφτομαι τρελά να αλλάξω σε win 98 επειδή έχω μπουχτίσει τις μπλέ οθόνες και τα errors. Αξίζει η όχι? Θα έχω διαφορές στις χωρητικότητες με NTFS kai FAT32?. Επίσης υπάρχει κατι αντίστοιχο του stylexp για τα win98? Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως μπλε οθόνη σε Xp στο δικό μου Pc δεν είδα. Μια φορά έτυχε να δώ σε pc φίλου

Απο ότι ξέρω δεν βγάζει ευκολά μπλε οθόνες

Αντίθετα στα Win98 η μπλε οθόνες είναι καθημερινό πρόβλημα. Το σκέφτηκες καλά

Τα Xp είναι απέιρως καλύτερα από όπου και να το δεις

Link to comment
Share on other sites

αν είσαι με XP και τρως BSODs τότε πίστεψε με στα 98 θα τρως τις 3πλάσιες σε καθημερινή βάση αφού αν chrashάρει ένα πρόγραμμα λόγω κακοτεχνίας->chrashάρει όλο το σύστημα μαζί, κάτι που φυσικά δεν ισχύει στα XP.

Τα ΧP γενικά μπορούν να φάνε BSOD είτε από προβληματικό HW (oc, μνήμες, CPU) είτε από Drivers, που συνήθως είναι είτε για άλλη συσκευή και τους έχεις κάνει force είτε είναι beta κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Θέλω να περάσω τα win 98 σε έναν υπολογιστή που είχε win xp pro. Δεν έχω boot disk των 98! Μπορώ να κατεβάσω τα αρχεία της boot disk απο κάποιο site? Δεν έχω κανέναν γνωστό με win 98 και είναι επείγον η αλλαγή σε win 98. Plz Help!! :)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ! Με βοήθησε. Κάτι άλλο τώρα. Κατέβασα το catalyst και τους τελευταίους drivers της nvidia για mobo που έχουν chipset nForce. Για να τα εγκαταστήσω πρέπει να καθαρίσω τους προηγούμενους drivers η αρκεί να τους περάσω απο επάνω?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.