Jump to content



Πωλούνται 2 x asus gtx 280 από Θεσσαλονίκη


paularas

Recommended Posts

Ότι γράφει ο τίτλος, 2 x asus gtx 280 από Θεσσαλονίκη. Δεν έχουν γίνει ποτέ o/c, έχουν ανοιχτεί 2 φορές για καθάρισμα και 1 φορά περάστηκε εκ νέου θερμοαπαγωγική πάστα και μερικά νέα themal pads μιας και τα παλιά είχαν πεθάνει...

Η 1 από τις 2 νομίζω έχει ακόμα εγγύηση, η άλλη όχι for sure. Λόγω του ότι έχει περάσει πόσος καιρός κουτιά και τα συναφή δεν υπάρχουν αλλά ίσως μπορώ να βρω μερικά cd. Θα ήθελα να βρω να τις δώσω από Θεσσαλονίκη χέρι με χέρι μιας και επειδή δεν υπάρχουν κουτιά και δεν συμμαζεύεται είτε να τις δει ο αγοραστής να δουλεύουν στον υπολογιστή μου είτε απλά να δει εμένα και να με ρωτήσει ότι θέλει για να μην υπάρχουν προβλήματα.

Η τιμή που ζητάω είναι 80€ την μία ή 150 τις 2 εάν θέλει κανείς και δίνω και καλώδια για ρεύματα + sli bridge.

Για επικοινωνία είτε pm εδώ ή τηλέφωνο / μήνυμα στο 6932 378 300.

Ανταλλαγές με χειρότερες δεν με ενδιαφέρουν μιας και έχω σχεδόν όλη την συλλογή απο κάρτες τις nvidia για καλύτερη + διαφορά από εμένα το συζητάμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

οι κάρτες είναι αυτές 15hz7rd.jpg

ps1: θα την βάλω και σε διπλανό forum την αγγελία.

Link to comment
Share on other sites

Μία από τις 2 έμεινε στην τιμή που ανέφερα (75€) και μάλλον είναι και αυτή με την εγγύηση (δεν θυμόμουν ποια από τις 2 ήταν). Ευχαριστώ εκ των προτέρων και για το host της αγγελίας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.