Jump to content



Εισπρακτικη εταιρια - χρεη σε τραπεζα - πως αντιμετωπιζεται


Tsakonas

Recommended Posts

Καλημερα. Με ενδιαφερει να μαθω για μια συγκεκριμενη εισπρακτικη εταιρια. Οποιος εχει δεχτει κλησεις η οποιαδηποτε επαφη απο τετοιες εταιριες θα ηθελα να ερθει σε επαφη μαζι μου. Σε ανταλλαγμα για τις πληροφοριες θα του πω εναν απλο γρηγορο και εξυπνο τροπο να αντιμετωπισει αυτη την κατασταση αμεσα. Πμ αμεσα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια ευχαριστω πολυ οσους ανταποκρινεστε, απλα για να μπορεσω να βαλω μια ταξη στις πληροφοριες μου, θα ηθελα να παρακαλεσω, αν θελετε λετε μου και τις επωνυμιες των εισπρακτικων πχ "YO TSAKONA , ΜΕ ΠΗΡΕ ΧΤΕΣ 3.43 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΑΕ"

Link to comment
Share on other sites

Επειδη μεχρι στιγμης εχω παρει μονο 4-5 πμ το χοντραινω λιγο.εαν καποιος εχει επικοινωνιες με την εισπρακτικη που ενδιαφερομαι να πληροφορηθω σχετικαεκτος απο τις συμβουλες μου θα εχει και 1 ωρα τσαμπα τηλεφωνικο τσακωνοτρολλαρισμα στην εταιρια αυτη

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.