Jump to content



Epson sx415


lef1706

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Διαθέτω το πολυμηχάνημα Epson sx415 και μου παρουσίασε πρόβλημα με τα μελάνια του. Δεν αναγνωρίζει το μπλε μελάνι. Εδώ θέλω να επισημάνω ότι την πρώτη φορά που άλλαξα μελάνια πήρα τα γνήσια και την επόμενη πήρα ημιτασιον. Μετά από λίγο καιρό μου παρουσίασε το πρόβλημα. Μου δώσανε και ένα καινούργιο ημιτασιον μπλε μελάνι αλλά συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα.

Να υποθέσω ότι παει για πέταμα το πολυμηχάνημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.

Link to comment
Share on other sites

Από ότι βλέπω μάλλον πρέπει να έχουν πρόβλημα τα συγκεκριμένα ημιτασιόν μελάνια...Ήδη πήρα πήρα 2 από το Πλαίσιο και δούλεψε, αλλά μετά πάλι μου παρουσίασε πρόβλημα με τα άλλα μελάνια.Θα πάω να πάρω και τα υπόλοιπα μελάνια από το Πλαίσιο ελπίζοντας να μην έχω άλλα προβλήματα..

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι και άσχημη ιδέα. Απλά με χαλάει λίγο ότι πρέπει να έχεις τα δοχεία από έξω και γενικά έχω αρκετά περιορισμένο χώρο. Κοιτάζω όμως τα επαναγεμιζόμενα μελάνια. Δεν είναι πολύ ακριβά...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.