Jump to content



Είναι 9600ΧΤ;;;;


futuristic-gr

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Παραγγείλαμε μαζί με έναν φίλο μου από το e-shop 2 Club3D Radeon 9600XT (επιλέξαμε ποσότητα 2, δε τις πήραμε χωριστά). Τις παραλάβαμε χθες στο σπίτι του φίλου μου και ανοίξαμε τη δική του. Και τα 2 κουτιά γράφουν απέξω Radeon 9600XT και είναι ολόιδια. Η δική του κάρτα για ανεμιστήρα έχει έναν πλαστικό με αλουμινένια κάλυψη που κατευθύνει τον αέρα προς τα πίσω. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Ας το πούμε μπακάλικα φυσούνα :) και φωτίζεται από ένα κόκκινο λαμπάκι. Χθες επιστρέφοντας στο σπίτι αφήνω την κάρτα και πάω στίβο. Σήμερα το πρωι που την ανοίγω διαπιστώνω πως η κάρτα μου ΔΕΝ έχει την ίδια... φυσούνα και δεν φωτίζεται από κανένα λαμπάκι. Όχι ότι με χαλάνε αυτά απλά επειδή δεν ξέρω και πολλά από κάρτες φοβάμαι μήπως είναι καμμία pro ή απλή. Το κουτί ωστόσο γράφει 9600ΧΤ. Ακόμη περισσότερη περιέργεια μου έκανε όταν προσπάθησα να βρω τα tabs στις ιδιότητες της οθόνης για να την κάνω overclocking. Με drivers του Igor Pavlov (www.guru3d.com) ο φίλος μου την χρόνισε στα 540core και 360memory. Ψάχνοντας λοιπόν και εγώ σήμερα να κάνω το ίδιο δεν βρίσκω το αντίστοιχο tab.

Να προσθέσω ότι στην Διαχείριση Συσκευών (Windows XP) μου την εμφανίζει ως ATI RADEON 9600 Series...

Μπορεί κάποιος please να μου πει τη λύση; Τι πραγματικά συμβαίνει; Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

καταρχήν οι Club έρχονται συνήθως σφραγισμένες (με ζελατίνα) οπότε ότι γράφει στο κουτί πρέπει να είναι και μέσα

μπορείς απλώς να τσεκάρεις το αυτοκόλητο στην κάρτα με τον κωδικό της με το site της Club http://www.club-3d.com/club-3D.html για να είσαι σίγουρος

το όνομα ATI RADEON 9600 Series στον driver είναι normal

πιθανότατα απλώς είναι από διαφορεική παρτίδα

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς. Ελπίζω να είναι έτσι γιατί μετά από επικοινωνία με τον φίλο μου και συγκριτικά βρήκαμε ότι εχω διαφορετικό BIOS. Εύχομαι να είναι σωστά αν και στο 3DMark03 πιάνω 4169 marks τα οποία δεν μπορούν να μου πουν με σιγουριά αν είναι η pro ή η XT. Τέλοσπάντων ευχαριστώ για τη βοήθεια. Όποιος άλλος γνωρίζει κάτι χρήσιμο θα του είμαι ευγνώμων.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.