Jump to content



ΑΓΟΡΑ LAPTOP!!!!!


jomario

Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ για την αγορα του AMILO M 1240 της FUJITSU- SIEMENS !!!!! Εαν εχετε γνωμη για το πιο πανω laptop θα ειμουν υποχρεος να την μαθω!!!

Ευχαριστω jomario :)

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά το βρήσκω το notebook (centrino), πρέπει να φοράει 735 (dothan, έχει 2Μb cache αν και στη σελίδα τους αυτοί γράφουν 1Mb, και δε ξέρω αν είναι τελικά Banias) έχει 512 μνήμη και 60 σκληρό. γενικά αξίζει τα λεφτά του είναι πολύ δυνατός επεξεργαστής είτε είναι Banias είτε Dothan, με μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών (9600). Το μόνο που με ψηλοχάλασε είναι τα 2 χρόνια εγγύηση (καλύτερα 3) αλλά αν δε μπορείς να βρεις άλλο notebook με τα ίδια χαρακτηριστικά με 3 χρόνια, θα έλεγα τσίμπα τον δε πρόκειται να πετάξεις τα λεφτά σου. ;)

Link to comment
Share on other sites

EDURACELL εχεις δικιο ειναι DOTHAN με 2Mb cache !!! Οσον αφορα τωρα τα 2 χρονια της εγγυησης , τι να κανουμε καλλα ειναι και αυτα! Εξαλλου εδω στην Θεσ/νικη που ζω, εχουμε τεσσερα (4) επισημα Service της Fujitsu , οποτε εαν ποτε θα χρειασθει, θα τα επισκευθουμε!!!

Ευχαριστω jomario

Link to comment
Share on other sites

Ε όχι και 9800 ρε spc!

Δεν προλαβε καλά καλά να βγεί και τα μονα λαπτοπ που την βάζουν είναι αυτά της dell.Στην Ελλάδα το κόβω να αργούν να έρθουν λαπτοπ με την 9800 mobility η οποία παρεπιπτόντως έχει 8 pipelines!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.