Jump to content



Ebay ερωτηση


amartolos

Recommended Posts

Γεια χαρα.

Λοιπον εκανα μια πωληση στο ebay, ο αγοραστης αγορασε το προιον (η αγγελια εκλεισε) αλλα αντι για πληρωμη μου εστειλε μηνυμα οτι δεν του κανει το χρωμα και οτι μπερδευτηκε γιατι σε προηγουμενη αγγελια μου ειχε δει αλλο.Μου εστειλε οτι αυτο το χρωμα δεν τον ενδιαφερει και να ακυρωσουμε την συναλλαγη.Το ποσο της συναλλαγης ειναι 10$ μονο.Τι κανω??

Θελω απλα να κλεισει η συναλλαγη χωρις παρατραγουδα, ουτε να τον αναγκάσω να το παρει θελω χωρις να το θελει ουτε να τον ανεφερω στο ebay αλλα και απο την αλλη να μην φαω καμια αρνητικη>Αφου δεν πληρωσε μπορει να μου κανει αξιολογηση??Φοβαμαι μην του στειλω αιτημα για ακυρωση της συναλλαγης και μου πατησει καμια αρνητικη-Γιατι να το κανει??Μπορει να ειναι βαρεμενος...δεν ξερω τι ρολο βαραει ο καθενας.Αυτο που με ενδιαφερει πρωτα απο ολα ειναι να μην χαλασω το feedback μου για 10$.Για πειτε μου ξερει κανενας?Απο την στιγμη που ακυρωνεται μια συναλλαγη ακυρωνεται και το feedback (αν εχει μπει) η δεν εχει σχεση?

Link to comment
Share on other sites

α) Να σου κανει αξιολογηση ΠΡΙΝ το ακυρωσεις.

β) Σιγουρεψου οτι θα σου πληρωσει οτι κοστος ειχε η αγγελια σου

γ) ακυρωσε την μετα απο τα παραπανω !

Αν δεν απαντησει και κανω report τι γινεται σε αυτην την περιπτωση??Εχει δικαιωμα για αξιολογηση?

Link to comment
Share on other sites

Το βρηκα

For transactions involving an unpaid item, Feedback left by a buyer may be removed when:

The buyer didn't pay or respond to the unpaid item case.

The buyer is suspended.

The buyer's communication in the Resolution Center undermines the purpose of the unpaid item process and the eBay Feedback system.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.