Jump to content



iPhone 4 16GB & apple Earpods


PasxosC

Recommended Posts

Πωλείται iPhone 4 16 GB με έκδοση iOS 5.11 σε πολυ καλη κατάσταση με μεμβράνη στην οθόνη απο την 1η μέρα και Βumper,μαζί δίνονται και ολοκαίνουργια ακουστικά Earpods για iPhone - iPad με εγγύηση public.

Τιμή σύνολο 300€, προτιμούνται άτομα απο Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή Βόλο-Καρδίτσα-Τρίκαλα για συνάντηση και επιτόπου έλεγχο της συσκευής,σε διαφορετική περίπτωση με ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές αντικαταβολή.

Φυσικά τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο.

Φιλικά Πασχάλης Λάρισα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αφού επιτέλους ήρθε η αντικατάσταση του 1ου iphone5 διαθέσιμο και πάλι με νέες τιμές:Πωλείται iPhone 4 16 GB μαύρο με έκδοση iOS 5.1.1 σε πολυ καλη κατάσταση με μεμβράνη στην οθόνη απο την 1η μέρα και Βumper,μαζί δίνονται και ολοκαίνουργια ακουστικά Earpods για iPhone - iPad.Τιμή σύνολο 290€, μόνο του το iPhone στα 270€ προτιμούνται άτομα απο Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή Βόλο-Καρδίτσα-Τρίκαλα για συνάντηση και επιτόπου έλεγχο της συσκευής,σε διαφορετική περίπτωση με ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές αντικαταβολή.

img0028rt.jpg

img0030ug.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.