Jump to content



Program Needed!


x@nD3R

Recommended Posts

Hi! Έχω το pro evolution soccer 3 από έναν φίλο μου. Το παιχνίδι είναι dvd. Έχω κάνει το image με το clonecd 5. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζω τo game από το image? Δεν υπάρχει dvd-rom για να γράψω το παιχνίδι. Plz help! Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα :whistling

Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο.
Link to comment
Share on other sites

Κάνε το image με το alchohol διαλέγοντας securom 4.x/5.x profile, μετά φόρτωσε το στο daemon tools με securom emulation. Αν δουλέψει δε γνωρίζω, καθώς Δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να γίνει backup που να λειτουργεί κανονικά, χωρίς cracks.

Link to comment
Share on other sites

Απλά να θυμήσω πως όποιαδήποτε συζήτηση και link για crack είναι ενάντια στους κανόνες του forum. Δοκίμασε να φορτώσεις το image στα daemon tools με securom emulation, περαν αυτού δε μπορώ να βοηθήσω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.