Jump to content



Προβλημα Acer 1356


Nikos007

Recommended Posts

Ρε παιδια πηρα χθες το 1356 της Acer εκανα Format και εβαλα τα xp με το sp2. Μου εχει σπασει τα νευρα γιατι δεν βλεπει την vga card. Βαζω τους drivers αλλα η εγκατασταση βγαζει σφαλμα. Τους drivers τους κατεβασα απο την Acer ειναι παλιοι αλλα αυτους εχει. Καμμια ιδεα τι να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Παιδια το βρηκα το προβλημα. Επειδη εβαλα το sp2 ηθελε πιο καινουργιους drivers. Η acer δινει τους 3.9. Βρηκα τους 4.7 (σε ενα παρακμιακο site) οι οποιο βεβαια ειναι 35MB αλλα και γαμ.... τους drivers. Κανουν για ολες τις καρτες της ATI mobility & Desktop. Δεν καταλαβαινω γιατι η Ati δεν δινει drivers για mobility καρτες αφου οι ετεριες των laptop δεν ασχολουνται με αναβαθμισεις. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Nikos007

Δεν καταλαβαινω γιατι η Ati δεν δινει drivers για mobility καρτες αφου οι ετεριες των laptop δεν ασχολουνται με αναβαθμισεις.

γενικά πολλά δε δίνει η ATI από θέμα drivers :TD:
Link to comment
Share on other sites

Φιλε Weasel απο εκει τους κατεβασα και εγω. Το ιδιο πακετο 4.7 Λειτουργησαν αψογα. Λυσε μου και μια απορια στο extract του driver αυτα που βγαζει ειναι γαλλικα η πορτογαλικα???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.