Jump to content



Nvidia Grid - THE POWER OF CLOUD GAMING


rory

Recommended Posts

Nvidia Grid

NVIDIA GRID is the foundation for the ideal on-demand gaming service, providing tremendous advantages over traditional console gaming systems.

Any-device gaming: High-quality, low-latency, multi device gaming on any PC, Mac, tablet, smart phone, and TV.

Click-to-play simplicity: Anytime access to a library of gaming titles and saved games in the cloud. Play or continue games from any device, anywhere.

Less hassle: No new hardware. No complicated setup. No game discs. No digital downloads. No game installations. No game patches.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει άποψη επί του θέματος; :happy:

Εν αναμονή Steam Box,Ouya,Nvidia Shield,PS4,Xbox 720,gaming tablets και την ιδια την Nvidia με το Grid να δηλώνει No new hardware!!!,μήπως οδεύουμε στο τέλος του pc gaming;

Τουλάχιστον όπως το είχαμε συνηθίσει.Με τις αναβαθμίσεις και τα σχετικά;

Link to comment
Share on other sites

To πρόβλημα του Cloud Gaming παντα θα είναι τα πρωτόκολλα και τα μέσα δικτύωσης καθώς και το backbone του ISP παρά το serverside κομμάτι και δει το hardware που θα χρησιμοποιηθεί. Για παράδειγμα δε πα να είναι το μέλλον το Nvidia Grid ο τελικός χρήστης θα εξαρτάται σε πρώτη φάση από τον κάθε πΟΤΕ που του λαχε. Γτ μπορεί να υπαρχουν χώρες στη Β. Ευρώπη που χρόνια τώρα εχουν FTTH, στο κόσμο ομως τα πράγματα είναι χειρότερα και από μας. Σε δευτερη φάση δεν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο όριμο αρκετά ώστε να είναι συγκρίσιμα τα γραφικά τα cloud από τα Local. Σαν ιδέα σίγουρα είναι πρωτοποριακή όπως και σαν επιχειρηματικό μοντέλο καθώς, αφού πέτυχε το αντίστοιχο με την τηλεόραση γιατί να μην πετύχει με τη βιομηχανία των παιχνιδιών που πέρισυ αν δε κάνω λάθος τη ξεπέρασε σε τζίρο.

[MENTION=10167]rory[/MENTION]

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν αυτό που σου δίνουν είναι απλά κάτι εναλλακτικό και σίγουρα υποδεέστερο. Γτ παιχνίδια σαν το BF3 πχ από τη μια έχουν γραφικάρες που δε πρόκειται να τις δεις σε stream από την άλλη τόσο κακογραμμένο netcode στο οποίο αν προσθέσεις και τα επιπλέον επίπεδα που απαιτεί το όλο consept του Cloud Gaming καταλαβαίνεις οτι στο τέλος θα θες να :suicide2:

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι ότι αυτοί υπόσχονται μεγάλα πράγματα.

Ναι μεν δεν θα είναι το high end που θα έχεις σε ένα pc με 680 πχ. αλλά από ότι λένε θα είναι κοντά σε αυτό που δίνουν οι κονσόλες και θα χρειάζεσαι μόνο 5mbps download.

Cloud gaming today is typically done on a 5 Mbps connection at 720p30Hz, and the latency can be as good as 150 milliseconds on a GeForce GRID server. This is a very similar experience to what you get with today’s game consoles over HDMI on a TV. However, with the NVIDIA GeForce GRID in the server room, you’ll also get the latest graphical improvements, such as advanced lighting, anti-aliasing, physics and tessellation.

WHAT TO EXPECT FROM GEFORCE GRID FOR CLOUD-BASED GAMING

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εάν δουλέψει έστω έτσι,όπως περίπου είναι οι κονσόλες δεν θα το σκεφτούν πολύ να μην κάνουν αναβάθμιση ή να μην πάνε σε κονσόλα και να πάνε σε αυτό;

Γιατί ξέρω αρκετούς που δεν κάνουν πια αναβάθμιση και πήγαν σε κονσόλα λόγο του κόστους.

Παίζεις και Crysis στο ps3 μην το ξεχνάμε!

Αν είναι και δελεαστικές οι τιμές τους λοιπόν δεν βλέπω το λόγο να μην πετύχει.

Εκτός και αν δεν το υποστηρίξουν οι εταιρίες παιχνιδιών και μείνουν ξεκρέμαστοι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.