Jump to content



wd 640gb bad sectors


Billys

Recommended Posts

Λοιπον εχω εναν wd 640gb caviar black(5 χρονια εγγυηση) αγορασμενος απο το you.

Ο δισκος εχει εγγυηση μεχρι το 2014.. και εδω και μερικους μηνες εχει αρχισει να μου κανει διαφορα κουλα,μια κολλαει το pc τελειως..και διαφορα αλλα...αλλα μπορει τις αλλες μερες να μην κολλησει καθολου...μετα να το ξανακανει πχ..ειναι 99% θεμα του δισκου.(δοκιμασα και με τον postville μονο και δεν κολλησε καθολου,αλλαξα και θυρες sata αλλα το προβλημα παραμενει)..

Με το προγραμμα της wd δεν εβγαλε τιποτα μια φορα που το ετρεξα..αλλα παρακατω εχω screenshots απο hd sentinel,hd tune.

ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

Σημερα θα παω στο you για να παρω ενα cpu και με την ευκαιρια λεω να τους παω κ τον δισκο..αν και πιστευω οτι δεν θα μου τον αλλαξουν για τον λογο οτι μπορει να μην κολλησει καθολου οταν θα τον δοκιμασουν οι τεχνικοι..τι λετε?

Εβγαλα και μια εκτυπωση το υπολοιπο εγγυησης απο το site της wd για να τους το δειξω.

thank you..;)

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν ανοίγεις ένα RMA στην WD, να κάνεις ένα καλό δέμα τον σκληρό, να βάλεις μέσα τις εκτυπώσεις που ανέβασες εδώ σαν αποδεικτικά, να τον στείλεις με απλό ταχυδρομείο (συστημένο ακόμα καλύτερα) και να ξεμπερδεύεις ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Link to comment
Share on other sites

Σωστο και αυτο αλλα λεω να δοκιμασω μηπως υπαρχει καμια αλλη λυση πριν τον στειλω γιατι οσο να ναι θα παρει και καποιες μερες η ολη διαδικασια..

Θα δοκιμασω να τον κανω ενα φορματ μπας και...αν και θυμαμαι τα bad sectors παραμενουν ακομα κ μετα το format..

Link to comment
Share on other sites

Άνοιξε RMA στη WD με advance replacement. Δίνεις τα στοιχεία από μια πιστωτική και σου στέλνουν την αντικατάσταση κατευθείαν ενώ έχεις 30 μέρες να στείλεις τον ελλατωματικό. Σε μια εβδομάδα έρχεται ο δίσκος, περνάς τα δεδομένα στον καινούργιο, βάζεις τον παλιό στην ίδια συσκευασία και πίσω.

*Η πιστωτική χρειάζεται σε περίπτωση που δεν τον στείλεις πίσω αλλιώς δε σε χρεώνουν τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Επειδη πηγα που πηγα στο you για παραλαβη, τους τον αφησα με την εγγυηση μεσα και την εκτυπωση του υπολοιπου εγγυησης απο την Western Digital..

Ξεχασα να τους δειξω τα screenshots βεβαια απο τα hdtune και sentinel..μικρο το κακο..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μολις με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι με κοψαν πιστωτικο 58 ευρω..δεν θυμαμαι ακριβως γιατι η αποδειξη ειναι στο μαγαζι αλλα λογικα αυτη πρεπει να ηταν η τιμη που τον ειχα παρει τοτε..

Σκεφτομαι να χτυπησω ενας απο τους δυο με μια μικρη διαφορα απο μενα..αλλα 99% θα παω στον caviar black με 5 χρονια εγγυηση..ε?

Σκληρός Δίσκος WD 3.5'' SATA3 1TB Green Power 64MB WD10EZRX | You.gr

Σκληρός Δίσκος WD 3.5'' SATA3 1TB 7200rpm 64MBWD1002FAEX | You.gr

Link to comment
Share on other sites

Να σαι καλα για την γρηγορη απαντηση...βεβαια ειδα και αυτον εδω αλλα με χαλανε τα 2 χρονια...δεν εχω τοοοοση αναγκη ουτε την χωρητικοτητα του green (και τα +6 ευρω)αλλα ουτε την ταχυτητα του black..αλλα απο την αλλη τα 5 χρονια μετρανε(το διαπιστωσα τωρα με αυτον που τους πηγα πισω)...:rofl::rofl:

Ενταξει παιρνω τον black να μην το κουραζουμε..

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=5B7F34933B3E5C40BC5A8B18953B20E7&pa=8428C143B66EE74BA069EAD5F8697724

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.