Jump to content

6800 πότε;

Volrath

Recommended Posts

Ρε παιδιά τι κωμικοτραγικές καταστάσεις είναι αυτές;Ψάχνω 6800Gt<400E στην Ευρώπη και δεν υπάρχουν...από την άλλη μεριά του ατλαντικού όμως τα τυχερά τα αμερικανάκια τις βρήσκουν με 400...$Έχετε καμιά ιδέα πότε θα υπάρχει αρκετό stock ώστε να πέσουν οι τιμές και στην ευρώπη;Ψάχνω για σχετικές δημισιεύσεις στο νετ αλλά τζίφος. (το πραγματικό γέλιο είναι στην Ελλάδα που από μαγαζί σε μαγαζί βλέπεις την ίδια κάρτα με 60-80ευρώ διαφορά!!!!!)

Να τσιμπήσω καμιά ραντεον 9800προ τώρα που είναι τσαμπέ ή αξίζει να περιμένω;

μπα....περιμενε λιγο ακομα...μεχρι το τελος του μηνα πιστευω πως θα ειναι ολες οι καινουριες καρτες διαθεσιμες στην ελλαδα και σε τιμες λιγο καλυτερες απο οτι ειναι τωρα...την 9800προ τι να την κανεις που σε 6 μηνες θα σκεφτεσαι παλι να την αλλαξεις...στο κατω κατω δεν νομιζω να δεις μεγαλη διαφορα απο καρτα σε καρτα μιας και η καρτα σου ειναι χρονισμενη σαν 9700προ...αγαντα λιγο ακομα και χτυπα μια καινουριας γενιας...

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 22:55]

μπα....περιμενε λιγο ακομα...μεχρι το τελος του μηνα πιστευω πως θα ειναι ολες οι καινουριες καρτες διαθεσιμες στην ελλαδα και σε τιμες λιγο καλυτερες απο οτι ειναι τωρα...την 9800προ τι να την κανεις που σε 6 μηνες θα σκεφτεσαι παλι να την αλλαξεις...στο κατω κατω δεν νομιζω να δεις μεγαλη διαφορα απο καρτα σε καρτα μιας και η καρτα σου ειναι χρονισμενη σαν 9700προ...αγαντα λιγο ακομα και χτυπα μια καινουριας γενιας...

Θα συμφωνησω με το Χαραλαμπη. Υπομονη:X:

Αρχική απάντηση από SetoS

Θα συμφωνησω με το Χαραλαμπη. Υπομονη:X:

με τον χαραλαμπη...χεχε...χαριλαος παρακαλω!

Αρχική απάντηση από Eraser

Πηγενε pcstore στη στουρναρα εχει αρκετες stock με 440 ευρο τελικη point of view 6800 gt

Εγω πηρα μια.

τι λεει?...καλη?

ρε παιδια ολες οι 6800 gt εχουν πρασινο pcb?...μπλιαχ!

Εμενα μου βγηκε καλη απλα καποιοι στο τοπικ που εκανα μου ειπανε οτι ειναι και ρισκο γιατι τους εχει τυχει και χαλασμενες τι να πω...Εγω νομιζω οτι η σειρα 6800 οι εταιριες δεν επεμβενουν σε τιποτα ετοιμες τις περνουν απο την nvidia.Και απλα παιζεται το παιχνιδι πια θα αρπαξει τα καλυτερα κομματια τωρα αν εκει η εταιρια αυτη δεν πηρε καλα τι να πω εγω ημουν τοτε απλα τυχερος...

Αρχική απάντηση από Bill17 [Χθες, στις 19:57]

Καλα απο ποτε η 9500pro γινεται 9700προ.Μονο τους χρονισμους μπορει να πιασει.Η μια ειναι 128bit και η αλλη 256bit.

Γινεται αλλα αν φλασαρεις τους drivers της 9700 απλα δεν ειναι με 256mb αλλα με 128.

Αρχική απάντηση από SetoS [Σήμερα, στις 00:30]

Γινεται αλλα αν φλασαρεις τους drivers της 9700 απλα δεν ειναι με 256mb αλλα με 128.

Αυτο το ειχα κανει και εγω με αλλαγη bios για να μπορω να την ξεκλιδωσω αλλα δεν εφτανα την 9700 προ.

Τωρα πηρα μια saphire 9800 pro κανουργια με 170. και εχει 50% αποδοση απο την 9500προ.Απλα θελει λιγο ψαξιμο.Σε κανενα εξαμηνο που θα πεσουν η καινουργιες κατω απο 200.Τοτε παλι θα ξαναμπω στον πειρασμο.Γενικα ειμαι του περιμενε να βγουν καινουργιες για να παρεις τις "παλιες" τσαμπε".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.