Jump to content



Προβλημα τροφοδοτικου;


KostasNK

Recommended Posts

Προχθές πριν ακόμα περάσω τους 11.7 της intel RST παρατήρησα αστάθεια και κόλλαγαν οι κάρτες γραφικών.Πέρασα τους intel 11.7 και έκανα επανεκίνηση. Στην επανεκίνηση μπήκα κανονικά windows αλλά παρατήρησα αστάθεια και freeze λόγω κάρτων γραφικών σίγουρα. Ανέβαινε η μία σε 3D mode στο desktop και freezare το σύστημα. Reset και μετά πάλι τα ίδια. Σκέφτηκα ότι φταίνε οι drivers της κάρτας γραφικών. Αφάιρεσα με atiman uninstaller και πέρασα τους 12.11beta11 και τα cap2. Στην επανεκίνηση αφού τελείωσε η εγκατάσταση δεν μπήκε καν στα windows. Reset και μπήκε στα windows αλλά με τη γνωστή αστάθεια των καρτών γραφικών. Μπήκα bios έκλεισα ahci και έβαλα ide μπήκε στα windows αλλά η αστάθεια παρέμενε. Έκανα και διάφορες άλλες προσπάθιες αλλά δεν κατάφερα να βρω τι φταίει.

Σε κάτι άλλες δοκιμές που έκανα έκανε και κάτι κουφά με τις usb έχανε και έβρισκε συνέχεια το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που ήταν σε μια θύρα usb και τα 2...Βγάλε άκρη...

Μπορεί να φταίει και το τροφοδοτικό, μήπως δεν δίνει σωστά ρεύμα στις κάρτες και στο Motherboard;

Σήμερα συνέχισα το ψάξιμο αφαίρεσα τελείως το intel rst και γυρισα το Bios ide mode. Απεγκτέστησα του 12.11 beta 11 με Atiman unistaller και πέρασα τους 13.1. Τρεχω ένα 3Dmark 2K11 και βγάζω gpu score 10000 ενω κανονικα βγαζω 20000. Η μία κάρτα έπαιζε 99% ενώ η άλλη με το ζορι 5 με 15%. Τρέχω bf3 και σέρνεται το σύμπαν. 30 με 40 fps με το ζόρι.

Η μία κάρτα έπαιζε 99% ενώ η άλλη με το ζορι 5 με 15%. Λεω φταίνε οι 13.1 τους αφαιρω νε atiman unistaller και περναω 12.11beta3 που πήγαιναν πολυ καλά στο bf3. Ειχα όμως ακριβώς την ίδια συμπεριφορά.

Στο 3dmard 2k11 πάλι 10000 gpu score με τη μία κάρτα να υπολειτουργεί. Καποια στιγμη μαυρίζει η οθόνη. Πατάω reset κανει επανεκκίνηση ακούω τα checks άλλα δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Δοκιμασα 2, 3 φορές αλλά δεν έδινε τίποτα στην οθόνη. Το αφήνω 30 λεπτάκια να κρυώσει πατάω power και ανοίγει κανονικά αλλά συνεχίζει να σέρνεται στα games και στα benches.

Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε; Είναι το psu;

Προτείνετε κανένα καλό να πάρω αύριο που θα πεταχτώ να παρω τον samsung 840 pro...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.