Jump to content



emule μονο ανεβαζει εδω και 3-4 μερες


tsompanos

Recommended Posts

Υπάρχει και κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα. Το emule εδώ και 3-4 μέρες μόνο ανεβάζει δεν κατεβάζει με τιποτα. Τα πορτσ του είναι ανοιχτα κανονικά αλλά ήταν και πριν και κατέβαζε σε ανεκτες ταχύτητες. Ξαφνικά τίποτα μόνο παίρνουν από εμένα. Μέχρι που σκέφτηκα να αλλάξω πρόγραμμα και να δοκιμάσω κάποιο άλλλο. ???? Τι να κάνω πείτε καμιά ιδέα

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Zarras

ο unsto μαλλον εχει δικιο

δεν κανει forward to router στην Local ip του πισιου..

οποτε ολα...σταματανε εκει.... :cry:

Χεχε, αλλο εννοουσα εγω, απλα μερικοι IPs εχουν blacklist τα default ports.

Link to comment
Share on other sites

Αφού έχεις lowid,χρειάζεται να ανοίξεις κάποιες πόρτες στο modem/router σου.Βεβαίως και είναι σημαντικό.

"Without proper configuration you will have a low ID when using a router. A router works like a shield to the network behind it, masquerading the IP addresses of the computers in the LAN. When another client tries to establish a connection to your eMule it only sees the IP of the router but not the actual IP of the computer eMule is running on. To prevent this all ports in the list that have the incoming direction port 4662, 4711 TCP and port 4672 UDP have to be forwarded. "

Link to comment
Share on other sites

Ας με διορθώσει κάποιος αλλά νομίζω ότι και τα δύο που αναφέρεις θέλουν και αυτά τις δικές τους "πόρτες" στο modem.Μόνο το παλιό kazaa δεν χρειαζόταν κατι τέτοιο,χρησιμοποιούσε την 80 του explorer.

Link to comment
Share on other sites

και τα σωστα πορτσ εχω ανοιξει σωστα και δεν με βγάζει low id, και τα emule44a εχω και το νετλιμιτερ έχω.αλλά αυτό το χαβά του.

το εννοεις με αυτό . γιατι να με έχουν black listed ?. Aν και η ΙΡ δεν είναι σταθερή ????? εξηγηστε παρακαλω τι είναι αυτό που εννοείται???

Link to comment
Share on other sites

Ίσως μερικοί isp να έχουν "μπλοκάρει" ορισμένες "πόρτες".Δοκίμασε να τα αλλάξεις πρώτα στο modem και μετά στο mule και restart.Δεν νομίζω ότι αυτό φταίει.Βάλε πιό popular files(μέχρι 10 ανοιχτά) με 30 και πάνω sources.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.