Jump to content



Battlenet: Gaming Meets Overclocking Event 2013


Recommended Posts

Το Gaming συναντάει το Overclocking για ένα διήμερο Lan Party 26/1 και 27/1 από τις 11.00 π.μ (’til late) @Battlenet Πευκάκια, Αβέρωβ Γεωργίου 36, Νέα Ιωνία (Σταση “Πευκάκια” Ηλεκτρικός). Οι καλύτεροι Έλληνες Overclockers του HwBox παρέα με 200 λίτρα υγρό άζωτο, Vs. των freaks του Ηλεκτρονικού αθλητισμού και αν θα μπορούσαμε με μια φράση να το χαρακτηρίσουμε, θα ήταν “Κρύα Τήξη”!

Get ready to Rumble, καθώς θα υπάρχουν τουρνουά σε 5 eSports που ξεκινάνε το Σάββατο σε μια μέρα γεμάτη αγώνες, την Κυριακή τελικούς και παράλληλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Battlenet οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Overclocking από την ομάδα της HwBox Hellas O/C Team θα είναι εκεί για να ξεπεράσουν τα όρια των επιδόσεων σε επεξεργαστές Intel, κάρτες γραφικών EVGA και μνήμες από την Kingston. Εκτός από τα ρεκόρ υπερχρονισμού, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα special mini-event για το League of Legends με σκοπό το maximum framerate !

Παράλληλα DJ Sets RedBull, Live Coverage, Streaming, Store Decoration και άφθονο swag για το κοινό…όπως 100+ EVGA T-Shirts, 1 x Kingston HyperX Predator των 8GB (2x4GB) στα 1866MHz CL9 XMP Kit...και πολλά άλλα από τα γνωστά-άγνωστα δώρα, τα οποία θα δοθούν μέσα από κληρώσεις και διαγωνισμούς στο κατάστημα αλλά και online για τους φίλους που δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν! To event θα συντονίζει το cowboytv.gr!

rsznewpostercow.jpg

Επί της ουσίας, η ομάδα του HwBox θα βρίσκεται στο Battlenet στα Πευκάκια την Κυριακή 27 Ιανουαρίου για να αδειάσουμε μαζί σας τις πρώτες μας μπουκάλες με άζωτο για το 2013 και να προσπαθήσουμε για τα καλύτερα δυνατά scores με το παρακάτω sponsored hardware:

CPU: Intel Core™ i7-3770K

Motherboard: EVGA Z77 FTW

VGA: EVGA GeForce 680GTX Classified

Ram: Kingston Beast 2400Cl11 8GB

PSU: EVGA SuperNOVA Nex 1500Watt

SSD: Intel 3 Series 240Gb

Extras: EVGA Evbot

Extras: Dimastech Benchtable

Τα ζευγάρια θα έιναι τα εξης:

Team #1 Aristidis & Stelaras

Team #2 Sofos1990 & Crustytheclown

Team #3: Phil & FirekillerGr

... αλλά σας περιμένουμε όλους γιατί σίγουρα θα χρειαστούμε βοηθούς για να "γεμίζουν τα κάνιστρα" αλλά και για να μας γνωρίσετε απο κοντά και να μας ρωτήσετε ότι απορία έχετε σχετικά με το overclocking!

Be There Or Be Nowhere...

k1Dlrjn.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.