Jump to content

Αδεια χρησης προγραμματος η λειτουργικου

ngeorge

Recommended Posts

Θα ηθελα να μαθω αν εχω δικαιωμα καποιο προγραμμα που εχω αγορασει πχ norton internet security ,nero 12 κλπ ή λειτουργικο οπωσ τα windows vista αν εχω δικαιωμα να τα απεγκαταστησω απο καποιο pc και να τα εγκαταστησω σε νεο ή και αυτα πεθαινουν μαζι με το παλιο pc .Και αν αυτο γινεται υπαρχει καποια συγκεκριμενη διαδικασια ;

Συνηθως ειναι "παντρεμενα" με την αγορα του εκαστοτε pc. Αυτο εξαρταται ομως απο το EULA (End User Licence Agreement) που πρεπει να το διαβασεις (Θελει υπομονη γιατι ειναι μεγαλουτσικα...)

Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Ποσα pc έχεις? (για παράδειγμα 5)

έρχεται ο σδοε και σου λέει, έχεις 5 υπολογιστές με windows. θέλω αποδείξεις/τιμολόγια αγοράς αδειων για 5 υπολογιστές

έχεις photoshop σε 3 μηχανήματα, θέλω αποδείξεις/τιμολόγια αγοράς αδειων για 3 photoshop

e.t.c.

άμα έρθει ο σδοε και δει πως έχεις τον υπολογιστή έστω και με γνήσια αγορασμένα windows αλλα τα τιμολόγια δεν τα έχεις, πάνε να κλεμμένα. δεν πάει να τους δείχνεις αριθμούς και αυτοκολλητάκια

Δεν μιλω για επαγγελματικο χωρο αλλα για προσωπικη χρηση. Και το ερωτημα ειναι το εξης. Μπορω να περασω τα windows 7 και το nero 12 στο νεο pc που θελω να φτιαξω και να τα ενεργοποιησω η πρεπει να τα ξανα αγορασω. Δεδομενου οτι τα εχω αγορασει ως μεμονομενα προιντα και οχι ως παρελκομενα του προηγουμενου pc.

Giorgos

Sent from my iPhone using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.