Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2004 Μου βγαίνει το pop-up για τα νέα προσωπικά μυνήματα. Πατάω ΟΚ για ανάγνωση. Μετά που ρωτάει αν θέλω να τα εμφανίσει σε καινούριο παράθυρο, είτε ΟΚ πατήσω είτε cancel δεν τα εμφανίζει και πρέπει να τα βρώ και να τα ανοίξω χειροκίνητα. Δικό μου είναι το πρόβλημα ή γενικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Με Firefox ή με Explorer; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 μήπως είναι θέμα Norton ή άλλου αντίστοιχου προγράμματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Έχω εγκατεστημένο το Norton Internet security αν βοηθάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Κάτι σου κόβει το popup. Μήπως έχεις εγκατεστημένη την google toolbar στον explorer που κόβει αυτόματα τα popups; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Έχω εγκατεστημένο το Norton Internet security αν βοηθάει. νομίζω ότι αυτό είναι (το έχω και εγώ)θέλει κάποια ρύθμιση στο firewall ή κάπου αλλού (blocking κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 k μενα μου το εκανε την τελευταια φορα,βγηκε το pop-up το ανοιξα κ δεν ειδα μην,εκλεισα ανοιξα manual κ βρηκα το pm.ΙΕ,χωρις Norton Internet security Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 8, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Κάτι σου κόβει το popup. Μήπως έχεις εγκατεστημένη την google toolbar στον explorer που κόβει αυτόματα τα popups; Kαι εγω την εχω, δεν πηραξα τα Settings, και μου ανοιγουν κανονικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Σεπτέμβριος 8, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Μάλλον κανενα ποπ-υπ μπλοκερ θα έχεις και δεν θα σου το ανοίγει δοκίμασε να αλλάχεις τις ρυθμίσεις του norton στο low και τότε μάλλον θα γίνει δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Τέσπα, παρά να χαλαρώνω τις ρυθμίσεις καλύτερα να τα κάνω χειροκίνητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.