Jump to content



AMD socket για VMs κ για το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη


swatoner

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Επειδή ψάχνομαι για ένα porject που θέλω να φτιάξω με μικρή μητρική ένα μικρό server/nas/wife pc/downloader και δεν θέλω να βάλω intel. Αφού ήδη έχω intel σύστημα και όσο γίνεται μικρό κόστος αφού το μέταλο θα χτιστεί κομμάτι κομμάτι. Κάθε μήνα και κάτι για αγορά.

Θέλω την γνώμη σας για m-itx μητρική. Το κουτί με παίρνει και για micro atx αλλά επειδή μπορεί αργότερα να φάω κανα σήμα και να το αλλάξω και να το βάλω κάτω απο την τηλεόραση, να έχω αυτή την δυνατότητα.

Είτε θα πάω σε FM2 με την καινούργια Asrock που κυκλοφόρησε είτε μπας και βρώ mitx μητρική με AM3+ για να βάλω 83xx.

Η κύρια χρήση που το θέλω είναι VMware/HyperV/κλπ τέτοιου είδους. Για να στήνω home lab για διάφορες χρήσεις.

Θα στηθεί NAS software και downloader.

Θα στηθεί και Win7 για να παίζει η γυναίκα κανα παιχνίδι που θέλει που κ που (sims 3 κλπ βλακειούλες). Ίσως βάλω και αργότερα μια φτηνή vga για κανα παιχνιδάκι ποιο απαιτιτικό.

Το κύριο μέλημα μου είναι αν χρειαστεί αργότερα να βάλω και ποιο δυνατό επεξεργαστή γιαυτό σκέφτομαι και την λύση για AM3+.

Στησίματα κλπ λειτουργικών ακόμα δε με νοιάζει γιατί ακόμα δεν έχω σκεφτεί πως θα τα κάνω όλα αυτά που θέλω με εύκολο τρόπο αφού θέλω και vm αλλά και physical use.

Wifi Κλπ δε με νοιάζουν αλλά οπωσδήποτε usb3 και 4+ sata.

Και όλα αυτά σε ένα υπέροχο βαλιτσάκι με το μικρότερο κόστος, γιατί έχω έξοδα και για το case rebuild και οικονομική στενότητα.

ΥΣ. Θα μπεί σε υδρόψυξη το όλο project για θέμα ομορφιάς και ησυχίας. Κοινώς αν καταφέρω και λίγο OC δε θα με χάλαγε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.