Jump to content



Βοηθεια για αναβαθμιση ασύρματου δικτύου


christosjr1

Recommended Posts

Τα δεδομενα μας ειναι:

Στον 1ο οροφο μοντεμ-ρουτερ TG-582n. Στον 2ο οροφο στο δωματιο ακριβως πανω απο το μοντεμ πιανω με το laptop σημα καμπανα. Σε απομακρισμενο ομως δωματιο οπου και δουλευει ο φορητος σημα "μολις και μετα βιας".

Τι σκεφτηκα: Ενα repeater-AC στο δωματιο στον 2ο και να το ενισχυει σε ολο τον οροφο. Γινεται? Το AP πρεπει να συνδεθει ενσυρματα με το μοντεμ κατω? Ή ασυρματα δεχεται και αναμεταδιδει? Προτεινεται και ενα καλο AP (ρουτερ κανει?) μεχρι 40-50€... Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Εγω ελεγα να παρω αυτο... Τι λεει? TL-WA901ND - Welcome to TP-LINK

Κατα 99% σου κανει. Το βαζεις να δουλευει ως repeater και στην ουσια θα αναμεταδιδει το σημα που πιανει. Θα εχει βεβαια τη μιση σχεδον ενταση απ οταν θα το συνεδεες με καλωδιο, αλλα νομιζω θα σε καλυψει και ετσι.

Ενα παρομοιο που ειχα βαλει σε φιλο, σου δημιουργει ενα δικτυο κλωνο αυτου του ρουτερ σου, οποτε αν βλεπεις μονο ενα δικτυο μην ψαχνεσαι.

Link to comment
Share on other sites

είναι πλεονασμός να πάρεις αυτό με τις 3 κεραίες

και με μια κεραία κάνεις δουλειά

αν υπάρχει δυνατότητα πάρε κεραία μεγαλύτερης ισχύς

οι περισσότερες κεραίες είναι για να πιάσεις και τις 2 πολώσεις του η/μ κύματος(ή να κάνεις άλλη μπινιά)

και από εμένα συμβουλή είναι ότι το tp πρέπει να δουλέψει με ddwrt ή κάτι άλλο αντίστοιχο το stock fw είναι απλώς ελεϊνό και προβληματικό

έχω καιρό τώρα το 1043nd λόγο των 4 gigabit port και το παίζω με ddwrt και κάνει φοβερή δουλειά:T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.