Jump to content



Νεα καρτα γραφικων( 7950,7970,670 ?)


dimi80

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Πρόκειται να έχω σύντομα πιστωτικό για αγορά νέας κάρτας γραφικών μιας και η παλιά μου δεν διατίθεται πλέον.

Έπειτα από λίγο ψάξιμο κατέληξα στις τρεις παρακάτω:

- 7950 Gigabyte ταεπιπλέον χρήματα που πρέπει να δώσω θα είναι ελάχιστα οπότε οικονομικά η ποιο συμφέρουσαεπιλογή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28497&cat=5⊂=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=3

- Gtx 670 Gainward επιπλεον χρηματα ~ 75 € http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30034&cat=5⊂=137&pmanuf=undefined&sort=3&step=3

- 7970 Gigabyte επιπλέον χρήματα ~ 100 € http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28372&cat=5⊂=136&pmanuf=undefined&sort=3&step=3

Το κριτήριο επιλογής μου είναι καθαρά τα τρία χρόνια εγγύησης .

Τα ερωτήματα μου στους ψαγμένουςκαι έμπειρους εδώ :

1. Αξίζει να δώσω τα επιπλέον 75-100 € για μία 7970ή 670 ;( Σχετική ερώτηση ,θα τα δώσω ανόντως τα αποτελέσματα στη χρήση είναι καλύτερα)

2. Αν ναι, ποια από τις δύο (670 ή 7970) μου προτείνετεκαι γιατί ;

3. Υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση από το συγκεκριμένο μαγαζί και μόνο πέρατων τριών καρτών που αναφέρω;( Εδώ να παραβλέψω τα 3 χρόνια εγγύησης αν θεωρείτε κάποια άλληκάρτα καλύτερη)

4. Ποια 7950 , 7970 και 670 θα μου προτείνατε ; (επιλογή για την κάθε μια ξεχωριστά και όχι με το κριτήριο των μεταξύ τους σύγκρισης)

Το πισί είναι πισί γραφείου δουλεύει κυρίως σχεδιαστικά προγράμματα 3D ( AutoCad, CadWare κτλ.) και που και που κανα παιχνίδι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Οι συγκεκριμένες κάρτες είναι κυρίως για παιχνίδια. Στις εφαρμογές γραφείου θα έχουν απειροελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Καλύτερα να πάρεις καμια quadro ή firegl για τις εφαρμογές που θες. Αν τώρα το pc είναι γενικής χρήσης και τρέχεις που και που κανα παιχνίδι, πάρε την 7950 - θα σε καλύψει και θα σου στοιχίσει λιγότερο.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο εχω καταλαβει κι εγω απο όσα εχω ψαξει τον τελευταιο καιρο απλα σκεφτομαι να παω σε κατι ποιο καλυτερο απο την 7950 μιας και η καρτα θα αναβαθμιστει μετα απο αρκετα χρονια.

Μεταξυ των 7970 και 670 ποια προτεινετε;

Να προσθεσω η καρτα θα δουλευει σε 24" (1920Χ1080) και που και που θα συνδεεται με 40" TV για προβολη αρχιτεκτονικων σχεδιων.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα. Οι όποιες διαφορές μεταξύ των δύο καρτών θα τις δεις σε παιχνίδια αλλά ακόμα και κει άλλα παιχνίδια θα τρέχουν καλύτερα με τη μία και άλλα με την άλλη. Καλύτερα να δωσεις πιο πολύ σημασία στην υλοποίηση παρά στο τσιπάκι. Για παράδειγμα σε ενδιαφέρει να έχει custom ψύξη ώστε να μη κάνει θόρυβο μιας και μιλάμε για υπολογιστή γραφείου. Εγώ έχω την 7970 που παραθέτεις και για ένα πράμα με έχει εντυπωσιάσει. Είναι αθόρυβη και παράλληλα πάνω απο 60 C δεν έχω δει σε game. Επίσης επειδή έτυχε να μπλέξω με το RMA της Gigabyte, μόνο καλές εντυπώσεις έχω.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα φιλε μου....7970 απο μενα!!!!!Αλλα αν ειναι να κανεις liveview tin ορα που σχεδιαζεις πανω απο μια οθονη τοτε καμια απο τις δυο δεν σου κανει....επισεις πρεπει να δωσεις τρελο βαρος σε cpu.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα φιλε μου....7970 απο μενα!!!!!Αλλα αν ειναι να κανεις liveview tin ορα που σχεδιαζεις πανω απο μια οθονη τοτε καμια απο τις δυο δεν σου κανει....επισεις πρεπει να δωσεις τρελο βαρος σε cpu.

Καλημερα και απο μενα,liveview δεν κανω, μονο που και που καποια παρουσιαση.

Αν επιλεξω την 7950 (σημαντικη η διαφορα των 100€) δεν θα μου κανει επισης καλα τη δουλεια;

το cpu ειναι 2600k

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.