Dodo Posted September 10, 2004 #1 Share Posted September 10, 2004 Χαιρετε και παλι ! Λοιπον εχω βρει τον 3500+ (939) αλλα ειχα προβλημα να βρω mobo..!!Τελικα βρηκα την Asus A8V Deluxe SITE EΔΩ !! Επδειδη οπως εχω ξαναπει ειμαι ασχετος με AMD πλατφορμες Θα ηθελα την γνωμη σας για την συγκεκριμενη mobo.Καταρχην κανει για 3500+ ετσι?( "Socket 939 for AMD Athlon 64FX / Athlon 64")Αξιζει η να περιμενω για κατι αλλο? Απο τιμη μου ειπαν 150 τελικη!!Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted September 10, 2004 #2 Share Posted September 10, 2004 Αν βρεις rev. 2 ειναι πολυ καλη μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Posted September 10, 2004 #3 Share Posted September 10, 2004 το ''πρόβλημα'' με την συγκεκριμένη είναι ότι αν δεν είναι rev.2 πιθανότατα δεν έχει pci lock (σ' ενδιαφέρει για το oc)η γνώμή μου είναι ότι η ότι πιο ''φρέσκια'' (από άποψη chipset - nforce3 ultra) λύση είναι η MSI K8NEO 2 PLATINUM 54G (έχει περίπου τα ίδια λεφτά - και έχει έρθει Ελλάδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Posted September 10, 2004 Author #4 Share Posted September 10, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:07] Αν βρεις rev. 2 ειναι πολυ καλη μητρικη. Οποτε αν βρω rev. 2 προχωραω αφοβα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Posted September 10, 2004 #5 Share Posted September 10, 2004 MSI έχει ο Βασίλης αλλά απ ότι διάβασα δε παν καλά με τις EB και μέχρι να βγάλουν αυτοί BIOS για το mobo θα ξημερώσουμε. Δοκίμασε και την ASUS αλλά να ξες ότι αν είναι rev1 πετάς τα λεφτά σου και καλύτερα να πας τότες σε MSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted September 10, 2004 #6 Share Posted September 10, 2004 Αρχική απάντηση από Dodo Οποτε αν βρω rev. 2 προχωραω αφοβα!! Εγω αυτο θα εκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Posted September 10, 2004 Author #7 Share Posted September 10, 2004 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:12] (έχει περίπου τα ίδια λεφτά - και έχει έρθει Ελλάδα) spc που την εχεις βρει? Εχω παρει τηλ σε ολλα τα μαγαζια poy ξερω και δεν βρισκω καθολου σε 939..μπορεις να δωσει κανενα τηλ. η καμια διευθυνση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Posted September 10, 2004 #8 Share Posted September 10, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell MSI έχει ο Βασίλης αλλά απ ότι διάβασα δε παν καλά με τις EB και μέχρι να βγάλουν αυτοί BIOS για το mobo θα ξημερώσουμε. Δοκίμασε και την ASUS αλλά να ξες ότι αν είναι rev1 πετάς τα λεφτά σου και καλύτερα να πας τότες σε MSI. η MSI ειδικά σε nforce 3 είναι γενικώς καλή στα bios updateβγάζει αρκετά συχνά ενώ αν ασχοληθείς και μπεις στο forum τους βρίσκεις εύκολα πολλά νέα beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Posted September 10, 2004 #9 Share Posted September 10, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Εγω αυτο θα εκανα Ασ'τα π0υστικα! Εσυ θα επαιρνες DFI 754...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted September 10, 2004 #10 Share Posted September 10, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Ασ'τα π0υστικα! Εσυ θα επαιρνες DFI 754...:devil: Χαχαχα, η chaintech δεν θα αλλαξει για αλλη 754. Πραγματικα θελω να γυρισω σε via και η asus μου αρεσει πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted September 10, 2004 #11 Share Posted September 10, 2004 εγω προτηνο να περιμενης να δεις λιγο και την epox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Posted September 10, 2004 #12 Share Posted September 10, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppableΠραγματικα θελω να γυρισω σε via και η asus μου αρεσει πολυ. Οχι VIA στα γηπεδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted September 10, 2004 #13 Share Posted September 10, 2004 Αρχική απάντηση από zyx εγω προτηνο να περιμενης να δεις λιγο και την epox Ποτε αναμενεται? Infos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Posted September 10, 2004 #14 Share Posted September 10, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 23:28] Οχι VIA στα γηπεδα... Οταν τρώνε δεν μιλάνε ...... VIA μαζί σου ..... εμείς οι οπαδοί σου :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted September 11, 2004 #15 Share Posted September 11, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Ποτε αναμενεται? Infos? ενδεχομενος να τα εχεις δειhttp://www.ocworkbench.com/2004/epox/9nda3+/g1.htmhttp://www.epox.com/USA/article.asp?id=1770 αλλα απο οτι βλεπω δεν πρεπει να δεχετε τον 3500+ημερομινια περιμενουμε αφου καθηστερη και αυτη.http://www.pcstats.com/releaseview.cfm?releaseID=1146απλα ας περιμενουμε λιγο να την δουμε κ αυτην. διοτι στο 754 ηταν πολυ καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Posted September 11, 2004 #16 Share Posted September 11, 2004 καλούτσικο φαίνεται το Epoxάκι, 3500+ παίρνει αφού λέει up to 3600+ (κάτι που φυσικά δεν ισχύει για 2 επεξεργαστές βγάλαν mobo). Οι τάσεις είναι απαράδεκτες για EPOX γενικά δε φαίνεται κάτι ιδιαίτερο σε δυνατότητες OC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted September 11, 2004 #17 Share Posted September 11, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell καλούτσικο φαίνεται το Epoxάκι, 3500+ παίρνει αφού λέει up to 3600+ (κάτι που φυσικά δεν ισχύει για 2 επεξεργαστές βγάλαν mobo). Οι τάσεις είναι απαράδεκτες για EPOX γενικά δε φαίνεται κάτι ιδιαίτερο σε δυνατότητες OC. ναι ενταξη θελει mod στανταρ οπως και το 754 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Posted September 12, 2004 #18 Share Posted September 12, 2004 ρε παιδιά έχω μπερδευτεί τελικά ποιά με nf3 απο αυτές που παίζουν μέχρι στιγμής ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Posted September 12, 2004 #19 Share Posted September 12, 2004 σκεφτομαι και εγω για μοβο 939 αυτον τον καιρο και μαλλον θα παω στην abit av8..τι λετε? καλη ειναι η εχει προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.