Jump to content



HTC Desire


Recommended Posts

Πωλείται το κινητό του τίτλου (HTC Desire - Full phone specifications, έκδοση με οθόνη AMOLED) σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Η εμφανισιακή του κατάσταση είναι μέτρια, καθώς υπάρχουν μερικά σημάδια φθοράς στο σώμα του κινητού και μία μικρή , σχεδόν ανεπαίσθητη γρατσουνιά στην οθόνη. Επίσης το πλήκτρο μείωσης της στάθμης του ήχου χρειάζεται μερικές φορές εντονότερη πίεση μέχρι να ανταποκριθεί. Το κινητό είναι rooted και μπορεί να παραδωθεί με οποιαδήποτε ROM επιθυμεί ο αγοραστής. Αυτή τη στιγμή τρέχει την Mild Wild (android 2.3.7) και είναι ταχύτατο, αλλά έχει δοκιμαστεί με επιτυχία και android 4.2.2. Το κινητό αγοράστηκε από μέλος γειτονικού forum πριν 2 εβδομάδες για δοκιμή του android και πωλείται λόγω αναβάθμισης.

Μαζί με το κινητό διατίθενται η αρχική συσκευασία, δύο μπαταρίες, μία κάρτα μνήμης 4Gb και ένα σχεδόν καινούργιο handsfree της HTC.

Επιθυμητή τιμή 80 ευρώ.

Η αγγελία εμφανίζεται και σε άλλα fora.

Θα προτιμηθούν αγοραστές από Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.