Jump to content



C# Web Application


elenhpop

Recommended Posts

Τώρα που ολοκληρώνω την εφαρμογή μου σε C# θέλω να της δώσω τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιεί ο χρήστης από το διαδίκτυο. Κάπου διάβασα ότι αυτό είναι εφικτό μέσω μιας Web Application δηλαδή όπως βλέπω εγώ την εφαρμογή από τον υπολογιστή μου έτσι να μπορεί να τη βλέπει και ο χρήστης από το διαδίκτυο. Που μπορώ να βρω οδηγίες βήμα-βήμα να το κάνω αυτό και πως θα γίνει η σύνδεσή τους;

Ευχαριστώ.:wassat:

Link to comment
Share on other sites

δε μπορω να το κατανοησω πληρως λογω...απειριας μου;

αλλα δεν εννοεις client server ; Αν οχι θες απλα να την ανεβασεις καπου και να τρέχει

διαδικτυακα πανω σε καποιο σερβερ και να τη βλεπουν οσοι θελουν;

Link to comment
Share on other sites

Η εφαρμογή μου έχει σκοπό κάποιος χρήστης να φτιάχνει ερωτηματολόγια και να τα ανεβάζει σε ένα σάιτ ώστε όποιος επισκέπτης μπαίνει στο σάιτ να απαντά στα ερωτηματολόγια που έχει δημιουργήσει ο άλλος. απλά θέλω να δώσω τη δυνατότητα η εφαρμογή να φαίνεται σαν να τρέχει μέσα στο σάιτ. Δηλαδή όπως την βλέπω εγώ από τον υπολογιστή να είναι ενσωματωμένη στο σάιτ. πχ

μπαίνει ενας χρήστης δημιουργεί ερωτηματολόγιο το ανεβάζει στο σάιτ. μπαίνει ένας άλλος δημιουργεί ίσως το δικό του ή απαντά στο ερωτηματολόγιο που έχει δημιουργήσει ο προηγούμενος.

Συνεπώς τα δεδομένα αποθηκεύονται στη βάση και βγαίνουν στη συνέχεια στατιστικά αποτελέσματα.

απλά εγώ ψάχνω ΠΩΣ να ενσωματώσω την εφαρμογή στο σάιτ.

Link to comment
Share on other sites

Που την έχεις φτιάξει; Σε Visual Studio;

Αν ναι, δεξιά έχεις μια εικόνα τις εφαρμογής, τις κλάσεις, τις φόρμες, τα αρχεία που την αποτελούν. Μπορείς να μας ανεβάσεις ένα screenshot από αυτό το σημείο;

Link to comment
Share on other sites

Ωραία. Αυτό που έχεις κάτω κάτω, το Form1.cs είναι μια Windows Form. Φαντάζομαι έχει κάποιες λειτουργίες, buttons, επιλογές, λίστες, κλπ.

Θα φτιάξεις ένα καινούριο project στο solution της μορφής WebSite.

Θα πρέπει εκεί να φτιάξεις μια web form με τα controls και τις λειτουργίες που έχεις στη Win Form. Υπάρχουν σχεδόν όλα. Για να δεις πως δουλεύει, κάνεις δεξί κλικ στο project και το επιλέγεις ως Start Up Project και μετά τη σελίδα σου, λογικά θα λέγεται Default.aspx, ως Start Up Page. Πατώντας F5 για να κάνει compile & debug θα σου ανοίξει browser για να τρέξει.

Όταν το στήσεις αυτό, γιατί αν δεν έχεις φτιάξει ξανά, δεν είναι εύκολο, θα δούμε πως θα το κάνεις website που να εμφανίζεται στο net/internet.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.