Jump to content



iphone 5 32GB μαυρο - ευκαιρια!


gaig

Recommended Posts

iphone 5 32GB μαυρο, αγορασμενο 15-20 Δεκεμβρίου απο κωτσοβολο αν θυμαμαι καλα. Με μεμβρανες και θηκη μαυρη/καταμαυρη! Ειχε κλασσικα 2 chips απο τη μανα του, στην κατω αριστευρη πλευρα (επισυναπτω φωτογραφιες για να δειτε τί εννοω. Στην ουσια το ενα φαινεται). Δεν το πηγα πισω τοτε γιατι για 2 μηνες ταξιδευα πολυ λογω δουλεαις και κανεις στον κωτσοβολο δεν μπορουσε να μου εγγυηθει ποσο καιρο θα επαιρνε η αντικατασταση.

Δεν το πουλαω για τα σημαδια, ομως, αλλα γιατι ηταν το πρωτο μου iphone και μαλλον με απογοητευσε. Δεν ειχα συνηθισει βλεπετε να φορτιζω ΚΑΘΕ βραδυ (αντε καθε δευτερο)! Το δινω στο κουτι του, με μεμβρανες μπρος-πισω και τη θηκη και με δικα μου μεταφορικα οπου βρισκεστε στην ελλαδα. Εκτος κι αν καποιος βρισκεται κοντα στην πατρα και συναντηθουμε!

Στα 620 ευρω

Η αγγελια εχει μπει και σε αλλο φορουμ.

post-2414-1416077138,3939_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

α) Δεν εννοει τα πατατακια :hehe:

β) Εννοει οτι εχουν φυγει 2 φλυδες. Δες στην φωτο, πανω απο την υποδοχη των ακουστικων ;)

Εισαι σιγουρος γι αυτο? Δε μοιαζει τοσο πολυ σα να εχει φυγει φλυδα χρωματος, αλλα σα γρατζουνια. Παντως το ειχε απο τη μανα του και απο ο,τι ειχα διαβασει σε ελληνικα φορουμς η συντριπτικη πλειοψηφια το ειχε παει πισω τις πρωτες μερες και ειχε αντικατασταθει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.