BeetleJuice Posted September 12, 2004 #1 Share Posted September 12, 2004 Παιδιά σήμερα τοποθέτησα την παραπάνω κάρτα.Κατέβασα τους drivers απο nvidiaθαθελα να μου πείτε τι σηκώνει απο overclocking και τι πρέπει να τις κάνω.Εννοώ links , οχι να τα συζητήσουμε απο δώΣτην TNT , είχα τον TNT booster και τα πήγαινε μια χαρά , υπάρχει και κάτι αντίστοιχο εδώΤης έχω κάνει μια αναβάθμιση με ψυκτρα μεγάλη και ανεμιστήρα κτηνοςΕπίσης έψαχνα και ένα manual αλλά δεν βρίκα τίποτα Η κατασκευάστρια εταιρεία λέγεται manli (αλήθεια την έχετε ακούσει ποτέ???)Υπόψιν οτι παιχνίδια δεν παίζω ,αυτή η κάρτα γραφικών θα μου στερήσει επιδόσεις απο overclocking ? (3200 athlon xp σε asus A7N8X deluxe)Βοηθείστε λιγο guysΤΗΝΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakid Posted September 12, 2004 #2 Share Posted September 12, 2004 Επειδη ειχα κι εγω μια ΜΧ η καρτα κανει αρκετο overclocking αλλα απο επιδοσεις ειναι απο τις χειροτερες ιδιαιτερα αν ειναι 64bit. Οσο για drivers πηγαινε www.nvidia.com και θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteg Posted September 17, 2004 #3 Share Posted September 17, 2004 κατεβασε το rivatuner.απο oc ανεβαινει τρελα.εμενα μου ειχαν ανέβει τα mhz καπου 60%.αλλα απο επιδοσεις ξεχασε το.αν θυμαμε καλα την ειχα φτασει 360/520 και ηταν agp 4χ.οποτε δοκιμασε και πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted September 18, 2004 #4 Share Posted September 18, 2004 Έχω μια ολόιδια κάρτα συν τη Leadtech την οποία χρησιμοποιώ (μια μαύρη δεν είναι η δικιά σου. Από OC εγώ είχα δοκιμάσει στη Leadtech και τα είχα πάει όλα 30MHz πάνω αλλά έτρωγα κολλήματα, αναβοσβήματα οθόνης κ.τ.λ. Εγώ θα σου πρότεινα απλώς να βάλεις τους drivers του Omega. Τους έχω και έχω δεί τεράστια διαφορά χωρίς μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα. www.omegadrivers.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.