Jump to content



βιδες, ανεμιστηρες,ψυγειο


vasi

Recommended Posts

Καλήμερα τους ανεμιστήρες τους βιδώνουμε κατευθείαν στο ψυγείο, με κοντές m3 βίδες και κατόπιν στην λαμαρίνα του κουτιού με τις βίδες από τον ανεμιστήρα ? ή με μακριές βίδες κατευθείαν από την λαμαρίνα ?

Link to comment
Share on other sites

Δεν πολύ κατάλαβα όπως τα γράφεις man, αλλά έχει σημασία δύο πράγματα.

1)Αν θα είναι push ή pull

και

2)Αν θα είναι το ψυγείο και\ή τα φανς μέσα ή έξω από το κουτί!

Δλδ για να καταλάβεις...

Αν το ψυγείο μπει για π.χ. μέσα στο κουτί στον πάτο και τα φανς από πάνω από το ψυγείο σαν push or pull, τότε θα βάλεις m3 από κάτω έξω από το κουτί να πιάσεις το ψυγείο με τη λαμαρίνα.

Αν όμως μπουν τα φανς μέσα στον πάτο του κουτιού είτε push είτε pull και το ψυγείο από πάνω τους, τότε θα πρέπει να βάλεις μακριές βίδες(ανάλογα το ψυγείο πάει και το πάχος τους) για να πιάσεις από κάτω και έξω από το κουτί τη λαμαρίνα με τους ανεμιστήρες και κατόπιν με το ψυγείο.

Το ίδιο ισχύει και όταν το ψυγείο ή τα φανς πηγαίνουν από έξω από το κουτί.

Ανάλογα τι θα πατάει πάνω στη λαμαρίνα.Δλδ αν ανάμεσα στο ψυγείο και το κουτί μπουν τα φανς τότε θέλεις μακριές.Όμως αν το ψυγείο μπει πάνω στο κουτί απευθείας τότε απλά με κοντές.

Κατάλαβες?

Link to comment
Share on other sites

Οπότε χρειάζεσαι μακριές για να πιάνεις λαμαρίνα-κουτί-φανς-ψυγείο!

Απλά να προσέξεις τι μακριές χρειάζεσαι γιατί κάθε ψυγείο έχει και διαφορετικό πάχος στο σπύρωμα των οπών που μπαίνουν οι βίδες!

Link to comment
Share on other sites

Ποιο ψυγειο;

Αμα ειναι low FPI τοτε pull (ψυγειο|ανεμηστηρες|λαμαρινα|και βιδες να τα πιανουν ολα) αν ειναι high fpi τοτε push (βιδες πιανουν ανεμηστηρες στο ψυγειο και το ψυγειο βιδώνεται στην λαμαρινα με κοντες βιδες)

Link to comment
Share on other sites

Αυτό Phobya G-Changer 480 V.2

άλλα η τοποθέτηση στο επάνω μέρος της οροφής δεν είναι εύκολο πράμα !! το πρόβλημα είναι οι ανεμιστήρες !!

πρέπει να τους ευθυγραμμίσω στα σωστά σημεία !! δεκαέξι είναι, σκέφτηκα βιδώσω το κάθε ανεμιστήρα με μια βίδα του, για πλαστικό με την λαμαρίνα,και συνέχεια περνάω το ψυγείο !! τι λέτε ??

Link to comment
Share on other sites

Πρωτον το συστημα θα το κανεις pull, δηλαση ανεμηστηρας θα τραβαει αερα απο το ψυγειο και δεν θα σπρωχνει. Θα σου πρότεινα να βαζουν οι ανεμηστηρες αερα απ' εξω στο κουτι καλυτερα, Αρα μικρες βιδες πιανεις Λαμαρινα και ψυγειο και μετα βιδωνεις με καταλληλες βιδες τους ανεμηστηρες στο ψυγειο απο μεσα με κατευθυνση να βαζουν αερα

Link to comment
Share on other sites

Σκέφτομαι να τραβάνε τον αέρα με την προϋπόθεση να βάλω και δυο τρεις επιπλέον...

και όλους τους υπολοίπους από το κουτί να φέρνουν εξωτερικό αέρα !! όπως γνωρίζω ο ζεστός αέρας είναι ποιο εύκολο να φύγει από το άνω μέρος του κουτιού.

Βασικά στην πράξη δεν ξέρω το αποτέλεσμα ??

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω κατα ποσο ο ηδη ζεστος αερας θα επιρρεάσει την θερμοχωρητικοτηα του ψυγειου, δεν νομιζω σημαντικα. Απλα ειναι πιο ευκολο να το κοτσαρεις ετσι που λεω εγω :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.