Jump to content



θέλω βοήθεια για επιλογή τριπόδου.


Recommended Posts

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καλό τρίποδο. Προσαναταολίζομαι σε γενικές γραμμές προς τη benro την οποία θεωρώ αρκετά ποιοτική. Εκεί που δυσκολεύομαι είναι στην επιλογή της κεφαλής. Έχω δοκιμάσει τη b0 και δεν έμεινα ικανοποιημένος. Λέω να πάω σε pan & tilt. θεωρούνται πιο ικανές στην ανοχή του βάρους; Περιμένω τις προτάσεις σας. το μπάτζετ είναι περίπου τα 200 ευρώ και θα κληθεί να αντέχει d7000 με tamron 70-200mm f2.8.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

η b0 όπως αναφέρω δεν με έχει ικανοποιήσει και μάλιστα όταν είχα κατα πολύ ελαφρύτερο εξοπλισμό. κοιτάω από b3 και πάνω. το τρίποδο που αναφέρεις αντέχει πολύ λίγο βάρος παρά την τιμή του. δεν με νοιαζει να είναι τόσο compact.

Link to comment
Share on other sites

δεν λέω ότι δεν μπορούσε να στηρίξει τον εξοπλισμό μου. απλά στις μικροπροσαρμογές ακριβείας το έχανε. και τότε δεν είχα 70-200 f2.8 επάνω. όσο για τα 30 κιλά που υπόσχεται, αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.