Jump to content



Προτάσεις για βιβλία και ιστοσελίδες κυριως, για networking


obelix7

Recommended Posts

:hi: δεν εχω να πω και πολλά ο τίτλος το λέει μονος του. προτάσεις θα ηθελα απο τα αγαπημενα σας sites ή και βιβλια που εμπιστευεστε για δικτύωση. θα με ενδιέφερε απο το πιο απλό έως και το πιο ζόρικο.

mille merci :thank_you2:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο; Πρωτόκολλα, σχεδίαση ή κάτι πιο πρακτικό σε συγκεκριμένες υλοποιήσεις vendor πχ. κάποιο cisco, juniper cookbook κλπ.

Το έχω απο σχολή αυτο. Με ενδιέφερε κάτι περισσότερο πρακτικό, σαν tutorial, για υλοποίηση πάνω σε λειτουργικά σύστηματα κλπ

Πρόσφατα αγόρασα αυτό. Προϋποθέτει κάποιες γνώσεις BSD.

http://www.nostarch.com/networkflow_mlucas.htm

Link to comment
Share on other sites

Cisco βρισκω εύκολα αλλά πριν φτάσω εκεί θα ήθελα να μάθω μέχρι να εξαντλησω για παράδειγμα τις δυνατοτητες των windows και των επιλογών που προσφέρουν όσων αφορα τα δίκτυα. μιλάω προφανώς όχι για πρωτόκολλα αλλά καθαρά στήσιμο απλού οικιακου ίσως δικτυου έως μικρής επιχείρησης. δευτερευόντως, θα με ενδιέφεραν κάποια case studies για το στήσιμο του δικτυου "καλωδιακά" δηλαδη τι θα ηταν ιδανικό να χρησιμοποιηθεί απο εξοπλισμό για μικρο έως μεγαλο δίκτυο

Sent from my Nexus S using Tapatalk 4

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.